Ha az egyik osztálytársatok összejönne a legrendesebb tanárotokkal, mit csinálnátok?
17 éves a tanuló, 32 éves a tanár.
Szólnátok valakinek vagy titokban tartanátok?
1.-nek.
Ha a tanár a férfi, és kihasználja a lányt, akkor helytelen.
De ha nő a tanár, akkor az más. Az egészséges.
Kérdezőnek: Ha férfitanár, akkor szólj a lány szüleinek! Ha tanárnő, akkor ne, és ne irígykedj!
Igen, én is érintett vagyok szerencsére. :)
Mi vezérelt kérdésed kiírásában?
.
Erkölcsi felháborodásod?
Az nem lehet, mert ez esetben az érintettekkel beszélnéd meg a helyzetet.
.
Irígységed?
Te is szeretnéd, de "miért pont neki sikerült elhalászni?"
.
Csupám kotnyeleskedés?
Mi közöd ahhoz, mikor ki, kivel, hol?
.
Ha bárkinek is szólsz, nekik lesz annyi eszük, hogy letagadják, - és aztán rád marad a bizonyítás kényszere.
.
Ne tartozz azok közé, akik nem tudják:
- büdös az, akit leszarnak,
- büdösebb az, aki leszarja a másikat, de
- a legbüdösebb az, aki KEVERI a szart!
Ő dolguk, nem szólnék semmit.
Ha szemtanúja leszek, hogy a tanár kihasználja a diákot, a kapcsolat alapja a bántalmazás, a fenyegetés, akkor a diákkal leülnék és megpróbálnák rábeszélni, hogy keressük fel együtt a szüleit. Amúgy, ha erről lenne szó, már a szülei is látnák az apróbb jeleit a viselkedésében, szóval, ha a diák nem akar belemenni, a szüleinek szólnék erről vagy az osztályfőnöknek.
De a korkülönbség az ő dolguk.
Nem tudom engem miben érintene az, hogy egy diák jár a tanárral, esetleg jobbak a jegyei. Miben más nekem az életem, hogy, ha a diáknak x tárgya ötös lett? Majd az állásinterjún mondják, hogy sajnáljuk, nem vesszük fel, mert mafyar irodalomból és nyelvranból néfyes volt, pedig osztálytársnője, Mariska ötöst kapott.
Nekem osztálytársnőn volt, aki kihasználta a tanárt. A jegyein meglátszott, ha nem is feltűnően, de nem az eszéért szerettük. Igaz a töritanárt sem.
Amikor platina-szöszink kitipegett a kis tűsarkain, karmai közé csippentve üres dolgozat lapját az óra végén, amikor még páran bent pakolásztuk a cuccainkat, és a tanár előttünk mondta hangosan szöszinek, hogy ha nem előttünk hozta volna ki a papírját, akkor beírta volna hiányzónak, és a következő órán pótolhatta volna felkészültebben...
Ettől függetlenül a csaj jó indulatú és kedves volt, a töri tanár is (jobb napokon legalábbis).
Gimiben szerintem, lazábban veszik ezeket a dolgokat. Főleg ha viszonzott.
Általános iskolában még szólnék.
Középiskolában már nem.
Semmi kozod hozza!
En is voltam gimiben az irodalom tanarommal, sosem felejtem el ezt az elmenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!