Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Hogyan legyen megoldva?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden: borderlineos vagyok. Pár hónapja lett egy pár kapcsolatom. Szeretem őt és ő is engem. Azonban az érzelmileg labilis személyiség zavarral kapcsolatos dolgok kezdenek kijönni… tudattalanul (?). Csak az van, amit én akarok, el nyomom őt, minden az én kedvem szerint érvényesül, a veszekedés “feltolt”- akkor érzem hogy fontos vagyok. Miközben alapból is fontos vagyok!! Csak nekem lehet igazam és a többi….

Nos, voltam már hónapokig pszichoterapian 2 éve, akkor kaptam ezt a “bélyeget”.

Meglehetősen sokat fejlődtem, bár párkapcsolatom nem volt azóta. 3 hónapja lett.

Nem szeretném ezt tönkre tenni, fejlődni szeretnék, nem akarom, hogy ez egy boldogtalan dolog legyen.

Az akkori pszichoterapeutam ezt mondta: “A borderline fekete-fehér. El kell fogadni a rossz oldalát is, ezzel együtt kell élni, megoldható.”

Nyilván ez a mentális betegség kezelhető, úgy érzem csak jobban erőt kell vennem magamon és tudatosítani a dolgokat, elő szedni a tanultakat.

Esetleg más tippek?

Köszönöm.

28N, 29F

2023. jan. 9. 10:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi. Igen, igazából a saját akarat erőm kell. Ezen felülkerekedni.

Végre van egy normális ember az életemben, nem akarom ilyen hülyeség miatt elveszíteni.

2023. jan. 9. 11:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig az, hogy két éve voltal terapian x alkalommal, nem segít. Most is kezdj el járni. Pszichiáter van bőven, 10 ezer körül van egy alkalom, és mem kell minden héten menni, elég havonta egyszer, ha gyógyszert szedsz. Egyébként az antidepresszáns és a frontin sem placebo.

Pszicho terápiára pedig járj, mert magadat nem tudod tudatosan meggyogyigyatni, ha így lenne, senkinek nem lenne mentális betegsége.

2023. jan. 9. 11:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezted, hogy a gyógyszeren és az orvoson kívül van e más megoldás. Igen van, ha hamarabb alkalmaztam volna, nem száradna annyi elbszott kapcsolat a lelkemen.

De mivel...rohadék vagyok, nem írom le. Ne haragudj.

2023. jan. 9. 11:38
 14/20 A kérdező kommentje:

#12!

Nem X alkalommal voltam terapian.

3 hónap folyamat, bent kellett lenni, “beköltözni”. A gyógyszert szedtem 1-1,5 évig.

Orvos véleménye alapján elhagyhattam.

10 ezer? Hol? Nagyvárosban 20-25 ezért Ft / 50 perc.

És hónapokkal később van időpont.

Majd utána nezek, egyelőre a terapian tanultakat elő szedem, alkalmazkodni, figyelni…

2023. jan. 9. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

8

Sok hulyet latok itt de te benne vagy a top 5ben onjelolt orvoskent.

2023. jan. 9. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ahh...köszönöm a bókot. 😂😂😂
2023. jan. 9. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:
14 sok helyen nem nézhették utána, én elég frekventált helyekre jartam és ott is “csak” 12 ezer volt 50 perc…
2023. jan. 9. 14:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Győrben 20-25 ezer forint / 50 perc.
2023. jan. 10. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy Budapesten olcsóbb legyen, márpedig olcsóbb, tudom, mert itt lakom.
2023. jan. 10. 15:05
 20/20 A kérdező kommentje:
Itt a legolcsóbb is, amit most néztem: 50 perc / 15.000 Ft
2023. jan. 13. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!