Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét mindenkinek! Tudnátok párkapcsolati tippeket adni hogy szabadidőnkben mit csináljunk?
Van egy 3 éves párkapcsolatom
Jól elvagyunk a barátnőmmel de valahogy nem minden az igazi, minden hétvégét együtt töltünk hol náluk hol itthon vagyunk de csak vagyunk a szobába mint a befőtt, telefonon szoktunk játszani néha meg filmezgetni.
Tudnátok esetleg olyan ötleteket adni hogy milyen közös dolgokat csináljunk bent a lakásban ?illetve kint, amikor esetleg rossz idő van és nemtudunk elmenni sétálni esetleg
Ilyen mint például hogy társas meg kártyázás az kilőve mert sok kártya játékot nem tud a barátnőm meg azért egy idő után unalmas a társas is ha ketten játszuk, rajzolni nem tudunk szépen és festeni sem így azis kilőve, ő szeret olvasni meg ha úgyvan akkor én is kedvet kapok hozzá de az olvasás sem jó mindig.
Köszönöm a segítséget és a tippeket előre is
Negatív kommenteket kérem mellőzzük ha lehetséges köszönöm!
Puzzle? Mi a napokban raktunk ki egyet, egész jó volt. Festeni sem csak úgy lehet, hogy valaki szépen tud. A társas nem rossz ötlet, de ketten az nem valami izgalmas. Inkább uncsi.
Más ötletem nincs, majd ha eszembe jut írok még.
Ha benti elfoglaltságra kell tipp, akkor én nem dobnám el a társasjáték ötletèt!
Rengeteg zsànerből tudtok választani. Nagyon sok komoly kooperatív játék van ilyen irányban, akár magyarul is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!