Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen? Túl rövid a kérdés
van 1 fiú minig csendes lányok jöttek be neki, olyanokkal is járt, én pedig nem éppen vagyok az, de eléggé összebarátkoztunk az elmúlt hetekben, és nem tudom rá merjek e hajtani és ha igen akkor hogyan..eddig mindenki akivel járt az én szöges ellentétem volt, átlagos külső, és nagyon visszahúzódó, nekem a külsőm kihívóbb, a viselkedésem harsányabb, sokat beszélek, stb.
csak félek, hogyha most ráhajtok, az eddig kialakult haveri (baráti) viszony oda lesz
biztos a srác is az a visszahúzódóbb típus, de az ellentétek vonzzák egymást elvileg!
de ha nem próbálod meg akkor sosem derül ki! És lehet hogy akkor az életed hátralevő részében ezen fogsz majd rágódni, hogy mi lett volna ha beszélek vele....de akkor már késő lesz mert más lesz az oldalán és más kezét fogja majd.
köszi!
utsónak:amúgy én arra gondoltam, hogy nemjön velemössze és utánna már barátkozni se akarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!