Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nőnek is ez a szokása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőnek is ez a szokása?

Figyelt kérdés

Barátnőm extrém fázós típus. A lakásban 24fok van és thermo zoknit hord.

Mindig benyúl a pólóm alá vagy nekem nyomja a jéghideg kezeit. Olyan hideg mintha a fagyasztóban lett volna.

Már kértem sokszor h ne tegye mert nem jó..már idegesít

2023. jan. 4. 15:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is ilyen, így meg tudom erősíteni a jelenséget. Nem idegesít, de szólok érte, igyekszik figyelembe venni és látom rajta nem (mindig) szándékos a dolog. Néha hőlopómnak becézem.
2023. jan. 4. 16:31
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez neked tényleg akkora probléma? Ez azt jelenti, hogy van párod és van köztetek testi kontakt. Boldog kellene legyél.

Ha én ilyesmit csinálok, a párom nevet rajta, mókát csinálunk belőle. Vagy azt mondja, gyere megmelegítelek és még át is ölel. Többek között ezért imádom, mert semmiből nem csinál problémát, mindig jó kedve van, a hülyeségeimen is mosolyog. Ezekből tudom, hogy szeret /meg másból is/.

Volt olyan párom, aki úgy reagált dolgokra, mint te, nem is voltam vele boldog.

Nem bántani akarlak. Csak gondolkozz el ezem kicsit.

2023. jan. 4. 16:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Engem sem mindig zavar de mikor megkérem h most ne és mégis..van amikor nem " esik jól"
2023. jan. 4. 16:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kérdezd meg, hogy ezt azért csinálja -e, mert épp a figyelmedre vágyik. Ha igen, akkor kérd meg, hogy ezt másképp adja a tudtodra. Ha épp nem érsz rá, kérj egy kis türelmet. Ha ráérsz épp, akkor adj neki figyelmet.

Én csak ezt tudom hirtelen javasolni.

2023. jan. 4. 16:41
 5/16 anonim ***** válasza:
En is szoktam ezt. Plane mikor az erkelyrol jovok be egy oras ucsorges utan😆 De mar leszoktam arrol, hogy tenyleg hozzanyomjam, vagy ha igen akkor is csak egy pillanatra, tudom, hogy szar erzes, de ijesztgetesnek poen, az a paromat sem zavarja. O is eljatssza neha hideg uditovel, de o is csak igy egy pillanatra max, azert direkt nem akarunk rosszat okozni a masiknak.
2023. jan. 4. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
20%

Milyen magatartás ez? Ilyet nem illik csinálni.

Vagy ezzel jelzi, hogy "Menj ki tűzifáért"?

2023. jan. 4. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a problémák, komolyan tiszta dedó. Én pl. nagyon örülnék ha lenne egy barátnőm akinek melegíthetném a hideg kezét...
2023. jan. 4. 17:22
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
24 fokban jéghideg kéz?
2023. jan. 4. 17:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyakran hideg az orrom télen, és a barátom még kéri is, hogy olyankor nyomjam a nyakához, hogy ellenőrizze, ill. melegíthesse. :)

Fűt, meg takargat, hogy ne fázzak.

2023. jan. 4. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Sokan meg egyedül magányosan rohadunk évek óta. Becsüld meg amid van haver !
2023. jan. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!