Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőnek is ez a szokása?
Barátnőm extrém fázós típus. A lakásban 24fok van és thermo zoknit hord.
Mindig benyúl a pólóm alá vagy nekem nyomja a jéghideg kezeit. Olyan hideg mintha a fagyasztóban lett volna.
Már kértem sokszor h ne tegye mert nem jó..már idegesít
Ez neked tényleg akkora probléma? Ez azt jelenti, hogy van párod és van köztetek testi kontakt. Boldog kellene legyél.
Ha én ilyesmit csinálok, a párom nevet rajta, mókát csinálunk belőle. Vagy azt mondja, gyere megmelegítelek és még át is ölel. Többek között ezért imádom, mert semmiből nem csinál problémát, mindig jó kedve van, a hülyeségeimen is mosolyog. Ezekből tudom, hogy szeret /meg másból is/.
Volt olyan párom, aki úgy reagált dolgokra, mint te, nem is voltam vele boldog.
Nem bántani akarlak. Csak gondolkozz el ezem kicsit.
Esetleg kérdezd meg, hogy ezt azért csinálja -e, mert épp a figyelmedre vágyik. Ha igen, akkor kérd meg, hogy ezt másképp adja a tudtodra. Ha épp nem érsz rá, kérj egy kis türelmet. Ha ráérsz épp, akkor adj neki figyelmet.
Én csak ezt tudom hirtelen javasolni.
Milyen magatartás ez? Ilyet nem illik csinálni.
Vagy ezzel jelzi, hogy "Menj ki tűzifáért"?
Nekem gyakran hideg az orrom télen, és a barátom még kéri is, hogy olyankor nyomjam a nyakához, hogy ellenőrizze, ill. melegíthesse. :)
Fűt, meg takargat, hogy ne fázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!