Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam ezzel a kijelentéssel nagyon a páromat?
Holnap lesz 27 éves és a munkahelyén koccintott meg ivott a kollegáival lehet hallani a hangján hogy van benne. Felhív hogy gond e hogy ivott mondom nem, de kicsúszott a számon "csak ha hazajössz ne kötekedj". Erre azt mondta hogy ezt megjegyezte és rám tette a telefont. Most hiába hívom, kinyomja.
Sajnos ha iszik sokszor van hogy kötekedik velem és az nagyon fáj. Persze sose kér azokért bocsánatot mert alig emlékszik rá, vagy nevet rajta. A múltkor kint felejtettem a kapunk előtt a kukát, erre behozta és odavágta a helyére erőből. És kiakadt hogy neki munka után még a kukát is be kell hoznia.
Na eloszor is, ne hivogasd. Masodszor, miert vagy vele? Van aki tok normalis amikor iszik, a baratod nem ez a kategoria, azt irod kotekszik. A kukas sztori pedig bemutatja az agressziv jellemet is.
Tudod nekem is volt olyan parom aki kotozkodott velem ha ivott, emlekszem volt egy buli amin masokkal mertem beszelgetni, na akkor aztan minden krva voltam, otthon meg ramszakitotta a zuhanyzoban a teleszkopos fuggonytartot. Par ora mulva jott a siras, hogy o nem gondolta komolyan, hogy en hoztam ki belole (!!) es sajnalja. 3 eve nem vagyunk mar egyutt, kar volt az a masfel ev, elpazaroltam egy agressziv alkoholista vadbaromra. Te ne akarj igy jarni. Ahogy a tobbseg javasolja, meg most baszd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!