Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok tanacsot adni?

Figyelt kérdés

baratommal eddig tok jol megvoltunk. Voltak problemaik, mivel nagyon docogosen jottunk ossze. Mindig elcsusztunk egymas mellett, mert hol o nem akart kapcsolatot, hol en voltam tavolsagtarto, es kerestem mast, aki bar ot nem helyettesitette, de a bennem levo uresseget potolta, mert o visszautasitott, mint ahogy az elobb emlitettem, nem akart kapcsolatot. Viszont mindig utalgatott ra, hogy amugy akarna, de egyszeruen nem erzi valahogy a vibe-jat. Igy a nyaron en ezt megelegeltem, igy megint igyekeztem tovabblepni, amit tudom hogy nagyon rosszul tettem, de osszefekudtem sgy masik sraccal. nagyon megbantam, azert is mert a baratom igy nem erezte a bizalmat irantam, en meg mocskosnak ereztem magam, mivel elotte sose csinaltam ilyet, de mivel nem voltam megelegedve magammal, elnyomva ereztem magam, megtettem. Ez az egesz kapcsolatunkra kiult, mivel ha volt valami kis gond, ez feljott a baratomba es hozzam vagta. de egyszeruen mar nem erzem magam bunosnek, mivel mindig “eldobott” mikor szuksegem lett volna ra. most szilveszterre minden happy lett, nagyjabol tul tette magat rajta, de tettem egy olyan dolgot, ami nem megbocsajthatatlan, ezt o is bevallotta, de megint felszakadtak benne ezek az ezek a nyari serelmek, es most kimondta hogy nem erzi magat teljesenek. nagyon szeret es nem akar elvesziteni, de nem erzi magat teljesnek. nem hibaztat, de nagyon fajdalmas, hogy az o fajdalma ram is kihat, mert nem tudja elengedni. en is nagyon sokmindent lenyeltem neki, igy ugy erzem megerdemelnem hogy lenyelje ezt nekem, mivel en is megtettem ezt. most megis ugy erzem hogy mint az elejen, rengeteget kell azert tepernem, hogy ne erezze magat szarul mellettem. ugy erzem az en gondjaimat eltorpiti mert o a sertett, de en is hozhatnam a dolgokat a multbol, hogy mi fajt, de minek?! tul kell lepnunk ezen, de o nem tud. mit tegyek, hogy sikeruljon tul lepnie ezen? hogy tenyleg nem tettem most olyat, ami nem megbocsajthatatlan, amit o is tud, de mosg emiatt nem erzi magat ujra jol mellettem.

koszi hogy vegig olvastad❤️

2023. jan. 3. 00:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A tököm fogja ezt végig olvasni…balek vagy oszt kész.
2023. jan. 3. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Én ezt nem értem. Azt mondta, nem akar kapcsolatot, te pedig hogy elfelejtsd, lefeküdtél mással? Ő pedig ezért duzzog? Neki ehhez mi köze van? Azzal fekszel le, akivel akarsz, ha nem vagytok együtt... Vagy hogy gondolta? Hogy nem érzi a kapcsolat "vibeját", de azért te legyél hozzá hűséges, amíg meg nem jön hozzá mégis a kedve? Neked nincs miért szégyenkezned! Az, hogy ilyen dolgokon fennakad egy 26 éves férfi, az őt minősíti, nem téged.

Viszont azt sajnálom, hogy megbántad, de ha csak azért bánod, mert ő ezen megsértődött, akkor ne tedd! Ha nem voltatok együtt, nem csaltad meg, nem is értem, miért viselkedik úgy, mintha ez történt volna...

2023. jan. 4. 01:23
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Előző vagyok. Tanácsot elfelejtettem adni.

Szóval... Én úgy gondolom, hogy ha ez benne ilyen mély nyomot hagyott, akkor valószínűleg nem beszéltétek át rendesen a történteket. Azt javaslom, hogy üljetek le, és alkalmazzátok az 5-5-5 szabályt. 5 percig csak te beszélsz, elmondod az ezzel kapcsolatos érzéseidet (hogy téged nagyon bántott az elutasítás, és tovább akartál lépni, stb...), utána ő beszél 5 percig, meghallgatod. Ilyenkor tényleg fontos, hogy mindenféle beleszólás nélkül meghallgassátok egymást. Ezután 5 percig mindketten beszéltek (ez a párbeszéd fázis), felteszitek egymásnak a kérdéseiteket a hallottak alapján.

Próbáljátok meg felnőttek módjára megbeszélni a dolgokat, majd mérlegelni, hogy idővel lehet-e ez egy bizalmon alapuló, egészséges kapcsolat. A leírtak alapján most nem az, és mindkettőtöknek dolgozni kell azon, hogy működjön.

2023. jan. 4. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!