Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy eleg bonyolult es osszetett problemam tudnatok tanacsokat adni?
Baratnommel nemsokara 5 eve egyutt leszunk O az elso kapcsolatom elotte nem volt senkim en 22 O 25 eves. Viszont van egy masik lany akit nem tudok hova tenni..joban vagyunk eleg reg ota viszont neki is baratja van lassan 1 eve. A lany 23 a fiu 33 eves. Es a lany nem csak velem hanem massal is igencsak furan viselkedik..beszologat felre ertheto dolgokat, direkt belem jon mintha keresne a kapcsolatot kettonk kozt stb. Amikor en akarnek igy hulyulni vele mindig leallit na be lehet fejezni.
Es nem tudom hogyan erzek iranta de a minap vele almodtam es gondolok is ra eleg sokat de jarni viszont nem jarnek vele max egy menet azt kesz. Ennyiert meg nem akarnam kockaztatni a kapcsolatomat mert ez ugy is elmulna ez az erzes..lehet lyukra is futnek vele kapcsolatban mert csak en latok bele tul sokat.
Mit tudtok tanacsolni?
Bocsi az ekezetert siettem.
Lyukra futnál. A csaj csak incselkedik, polírozza az egóját, önigazolást keres, hogy lássa milyen "jó bőr".
Hagyd.
hagyd a fenébe. Az se biztos, hogy akar valamit, ha meg igen olyan túl sokat nem.
"max egy menet" - azzal éppúgy szétcseszed a szerelemet, mint ha naponta félrejárnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!