Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez minden kapcsolatba így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden kapcsolatba így lesz egy idő után ?

Figyelt kérdés

Párommal több éve vagyunk együtt . Én mindig visszahúzódó, introvertàlt lány voltam, elvoltam a kis világomban a kutyámmal, a tanulással, festegetéssel és túrázással, sosem szerettem a nagy tàrsaságot.

Aztán jött ő, aki teljesen extrovertált, fél vàros ismeri és szereti és valahogy megtalált engem.

Először kétségeim voltak ekkora személyiségbeli különbség miatt, de nem adta fel és levett a lábamról. Érdekelte minden, amit csinálok, elvitt a kedvenc helyeimre túrázni, otthon ült velem bekuckózva( pedig nem kértem) és áradozott arról mennyire örül, hogy ilyen lányt kapott. Én pedig a fellegekben voltam, hogy végre egy férfi aki értékel, szereti a személyem, lelki tàrs és jól érzi magát velem.

Aztán teltek az évek és ugye ez a rajongása alább hagyott, ami tudom hogy normális.. de egyre jobban kezd kiütni, hogy ő társaságkedvelő és nagy igénye van rá, az én életem mintha meg unalmas lenne hozzá. Társaságban én két óra után lemerülök, jól esne utána a nyugi, de ő pörögne. Amit persze nem ellenzek, de többször volt már hogy emiatt magányosnak éreztem magam. Sokszor próbáltam én alkalmazkodni, mindenhova vitt volna magával de én közben nem voltam önmagam.

Sokszor azt érzem csak miattam jön el hamarabb valahonnan, vagy bántja hogy nem vagyok az a laza lány a társaságban és unalmas lehetek számára. Pl minden programra hivnà az egyik jó barátját, én meg csak vele és önmagammal vagyok kényelmesen, olyankor meg másodiknak érzem magam. Tudom, hogy ez a legtöbb embernél normális, hisz szeretnek szocializàlódni, el se várhatom hogy valaki folyton velem foglalkozzon… mégis elfog a gondolat, hogy ha ő ilyen, hogy illek én az életébe? Talán nekem is jobb lenne egy hasonlóan intro férfi ,hasonló felfogással, nem éreznèm magam kevésnek?

2023. jan. 1. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

" Talán nekem is jobb lenne egy hasonlóan intro férfi ,hasonló felfogással, nem éreznèm magam kevésnek?"

Egyáltalán nem biztos.

2023. jan. 1. 16:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán kapcsolat se való nekem, ha nem tudok normális társas lénykènt funkcionálni? Mert legtöbbször megerőszakolom magam, hogy neki jó legyen, vele tartsak, részt vegyek valahol stb ès már érzem hogy nem vagyok önmagam, nagy a belső feszültség. Én inkàbb olvasnék, pszichológiai könyvekről beszélnék, jövőről, világról, kertről, egészségről, finomakat ennék , izgalmas filmeket néznék és a természetbe lennék.
2023. jan. 1. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Szakíts akkor, ha ennyire nem megy.
2023. jan. 1. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Vannak introvertalt férfiak, akik szintén szenvednek, ha társaságba kell menniük. Nem mondta senki, hogy párkapcsolat csakis extravertaltaknak való. A személyiségbeli különbség természetesen feszültséghez vezet, hiszen senki sem lehet önmaga.
2023. jan. 1. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nálatok alapvetően nem az extro intro dolog az, ami miatt nem megy, hanem mert teljesen más az érdeklődési korotok. Ez a fellángolás lecsengesevel igen hamar kiütközik.
2023. jan. 1. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ellentétek nem feltétlenül vonzzák egymást. Lehet, h ő is kimerült a kapcsolatotokban, lehet már elmúlt a varázs, amit okoztál neki eleinte. 1000 + 1 dolog lehet, de egy biztos. Őt kérdezd meg, üljetek le és beszéljétek meg, ami nyomja a lelked!
2023. jan. 1. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

En is azt kérdezem, hogy biztos hogy itt az extro-intro ellentetrol beszélünk?

Én több introvertalt srácot ismerek haveri körből. Sokat mozdulnak ki együtt a barátok, haverok, igénylik is, programot szerveznek. Annyi h nem nagy társaságban, inkább kisebbek. A kulcs a közös hobbi, érdeklődés..

Nem lehet h itt inkább erről van szó? Van közös érdeklődési körötök? Én nem hiszek abban, h mindig egymás nyakán kene lógni, nálunk vannak közös és külön progik is a barátokkal. De az nekem sem tetszik, ha pl folyton 3-asban lennének programok, nyilván az NEM olyan. Néha jó, de jóból is megárt a sok.

Elérkezettnek ahhoz a ponthoz egy kapcsolatban szerintem, ahol már nem megy magától, nem a hormonok viszik a dolgokat, hanem tenni kell érte. Pl kereshetnek új hobbikat és időtöltést. Illetve nem kell felni a külön időtöltéstől sem, tehet nem a világ vége ha valahova nem akarsz menni és a haverját viszi.. neked meg majd elmeséli ha haza érkezik, milyen volt a program.. legalább lesz is mit mesélni egymásnak időről időre, ehhez pedig igen kell a külön én idő is..

Nem feltétlenül kell h ennek itt vége legyen, ez attól függ, mennyire fogtok tudni az elkövetkező időben osszecsiszolódni, vagy valóban nem vagytok egymáshoz passzolóak.

2023. jan. 1. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

A kezdeti fellángolás után mindig vissza kapja az ember önmagát.

Ld. sokat ült veled otthon eleinte,aztán újra kezdett neki hiányozni a társaság.

2023. jan. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!