Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnőm (18/F) én (27/M) már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretem mindent megtennék érte, de valami baj van vele, ezt szeretném megtudni hogy mi is, valaki aki ért ehhez (pszichológia gondolom én) az kérem mihamarabb írjon választ köszönöm! Ahogy mondtam, már jó pár hónapja együtt vagyunk, de nagyon labilis, a szüleivel a kapcsolata kicsit defektes, nem szeretném ide kiönteni a kapcsolatait, de ő neki egy komplett apuka kell. Nagyon gyerekes, kötődik hozzám, az állandó biztatásom kell neki, könnyen sír és nagyon erősen tud szeretni. Nagyon pajkos és pimasz velem, és helyre kell tennem szó szerint mintha az apja lennék, én nyugodtabb típus vagyok, ami kihelyettesíti a kaotikus személyiségét, tényleg nagyon szeretem, mondtam hogy menjünk el esetleg terápiára, de ő azt mondja hogy nincs semmi baj, szerintetek?

#párkapcsolat #pszichológia #labilisbarátnő
2023. jan. 1. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Egy tiniről beszélünk te jó ég mit vársz??
2023. jan. 1. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején nagyon heves voltak az érzelmei, nézegette a telefonom, félt hogy elhagyom, még mindig megvan ez, de amikor azt mondom hogy nagyon kötődik ezt a szó szoros értelembe mondom, ha munkába kell mennem megkell osztanom hol vagyok mert fél, mindentől, nem őt szeretném rossz fénybe hozni de azért nekem is rossz egyértelműen :)
2023. jan. 1. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az 18 az gyakorlatilag majdhogynem gyerek még..... Nem az alkalmi, egy éjszakás bulipartnerek, esetleg a néhány hónapos kapcsolatok, vagy néha és jobb esetben az egyetlen hosszabb kapcsolata fog élettapasztalatot adni neki. Sem pedig a szülői, barátnői kisérgetések az ügyintézedő dolgokhoz, stb. 18 évesen akármennyire is érzik magukat felnőttnek, nem azok, csak nagy korúak. Nincs valóságos élettapasztalata szinte semmiben, vagy max alig alig. Neked viszont 27 évesen már igencsak kellene hogy legyen élettapasztalatod, saját egyéniséged, gondolatod, véleményed, stb., stb,. Ha nekem nem hiszel kérd meg néhány 30 közeli nőismerősödet hasonlítsa össze önmagát a 18 éves kori önmagával, milyen különbséget lát...

Így hát de, dédelgetned kellene. Különösen akkor ha rossz a szülői kapcsolata. Stabilitásra vágyik, Attól, hogy önállóan ki tudja sminkelni magát és eltalál A pontból B pontba még nem ugyanolyan értékű felnőtt, mint te 27 évesen. Pátyolgatni kell. Ha erre nem vagy hajlandó keress párt a saját korosztályodból.

2023. jan. 1. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen szinten ellenőrizni a másikat, nem normális viselkedés semmilyen életkorban. Viszont te sem vagy teljesen ép elméjű, ha ezt 7 hónapja tűröd. Velem csinálná ezt egy pasi, 1-2 alkalom után megtanítanám repülni.
2023. jan. 1. 16:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt megértem, de a probléma az hogy nem akar a saját korosztályával lenni, de nagyon nagy kihatással van rám is, hogy a traumáját valamilyen szinten a mi kapcsolatunkba akarja kivetíteni, persze nagyon szeretem, és eszem ágába sincsen elengedni, ezért szeretnék segíteni neki
2023. jan. 1. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!