Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnőm (18/F) én (27/M) már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretem mindent megtennék érte, de valami baj van vele, ezt szeretném megtudni hogy mi is, valaki aki ért ehhez (pszichológia gondolom én) az kérem mihamarabb írjon választ köszönöm! Ahogy mondtam, már jó pár hónapja együtt vagyunk, de nagyon labilis, a szüleivel a kapcsolata kicsit defektes, nem szeretném ide kiönteni a kapcsolatait, de ő neki egy komplett apuka kell. Nagyon gyerekes, kötődik hozzám, az állandó biztatásom kell neki, könnyen sír és nagyon erősen tud szeretni. Nagyon pajkos és pimasz velem, és helyre kell tennem szó szerint mintha az apja lennék, én nyugodtabb típus vagyok, ami kihelyettesíti a kaotikus személyiségét, tényleg nagyon szeretem, mondtam hogy menjünk el esetleg terápiára, de ő azt mondja hogy nincs semmi baj, szerintetek?

#párkapcsolat #pszichológia #labilisbarátnő
2023. jan. 1. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez csakis a te hibád. Önző vagy.
2023. jan. 1. 16:02
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
Ne írj privátot főleg ne ilyen kamu fél perc alatt létrehozott névvel.
2023. jan. 1. 16:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért hoztam létre ezt a fiókot hogy megkérdezzem ezt, megkaptam hogy önző vagyok, kiváncsi vagyok a válaszra hogy miért, nem értem a problémát
2023. jan. 1. 16:13
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
18 évesen még sokan gyerekesen viselkednek, ettől még nem kell orvoshoz menni. Az is teljesen normális, hogy kötődik hozzád és kell, hogy érezze a biztonságot.
2023. jan. 1. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy 18 éves lánnyal jöttél össze 27 évesként. Mit vársz? Ő még gyerek felfogású, akármennyire is érettebbek a nők. 27 évesként már bőven nem az az elvárásod egy kapcsolatban, amit egy 18 éves lány meg tudna adni. Neki nem terapeuta kell, hanem az hogy felnőjjön, tanuljon a hibáiból és "éljen". Az iylen viselkedés egy 18 éves lánynál teljesen normális, nem beteg. - Egy 22 éves lány :)
2023. jan. 1. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán lehet kötődési problémája főleg ha otthon gondok voltak. Én voltam ez okból teràpiàn, ha gondolod írj privàtot és fejtsd ki részletesebben. 26n
2023. jan. 1. 16:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
O meg egy éretlen kamaszlany, ebből is adódhat ez a viselkedés. Ne várd, hogy felnőttként viselkedjen.
2023. jan. 1. 16:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Látom a sok kommentet, de 18 évesen nem hiszem hogy még dédelgetnem kéne, már nem egy kamaszkislány, 18 éves
2023. jan. 1. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy elérte korban a felnőtt kort, attól még nem lesz felnőtt gondolkodású. Ilyenkor igenis gyerekes még az ember. Tudom, én is voltam 18 éves lány és a barátaim is azok voltak. Ilyenkor még nem tudja az ember, hogy mit akar igazán. Csak egy férfi személy vagy számára, akivel biztonságban érzi magát egyelőre, mert apa alak vagy és szereted.
2023. jan. 1. 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen mindenhogy viselkedtem csak nem felnőttesen, mint pl most 30 évesen. 18 éves, most nyílik ki előtte a világ. 18 évesen nem feltétlenül fog úgy gondolkodni mint te 27 évesen, de nyilván mikor összejöttél vele, akkor ezt tudtad, meg azt is, hogy nem nem egy életszakaszban vagytok.
2023. jan. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!