Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de talán megbocsát. Meg kell győznöm, hogy ne legyen vége. Hogyan?
Én nem bocsátanék meg. Vagyis lehet megbocsátanék....de kéne jó pár hónap..sőt lehet 1év is ,h újra bízni tudja a barátnőmbe.
Amúgy egyszerűen én kirúgtalak volna és kész.
nálam is volt már pár bnőm aki eljátszotta könyörögtek,h bocsássak meg.gondolkoztak volna előbb.
az okos más kárán,a hülye sajátján tanul:D úgy vettem észre kérdező mi az utobbiba tartozunk XD
amugy nagyon nagy szerencsédnek kéne lennie ,h ne szakitson .
Nem mindig van így....és gondolj bele ,h meddig nem fog benned megbízni(jogosan) mert ugye megcsaltad...és lehet az jár majd mindig a fejébe ,h lehet most is megfogod?
lehet még ő is gondolkozik,h most mit tegyen.Amúgy beszéltetek már azóta?
Nem beszéltünk...
Egy esélyt azért adhatna, bebízonyítanám egy idő után, hogy megbízhat bennem. :(
Figyu a bizalmat a legkönyebb elvesziteni ...Csak visszaszerezni nehéz =/ saját tapasztalat=(
de remélem neked azért sikerül...és remlélem ha megbocsátanna ....nem leszel megint ilyen buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!