Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, hogy ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy ezek a “viccek” zavarnak?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy van egy pàr a baráti körünkben akikkel az évek alatt nagyon jóban lettünk . A pàrom màr ismerte őket előttem, de 6 év alatt én is szinte legjobb barátnő lettem a lánnyal.

Arra figyeltem fel, hogy a pàrom néha mond rà dolgokat, amiket ő szerinte viccnek szàn. Pl szórakozni voltunk és épp jött befele a lány, a pàrom megszólalt hogy “itt a díva!”

Vagy wellneszezni voltunk, a pàrommal kicsit jàtszadoztunk, puszilgatott a vízben, közben ment el mellettünk a baràtnőm és megszólal a párom hogy “gyere te is.”

Utólag persze arra fogta hogy azért hivta mert a múltkor egy túl sokat ivós házibulin én és a lány csókolóztunk hulyeségből mert ki akartuk próbálni lánnyal, amit ő nagyon élvezett.

Az imént meg a közös chat csoportba küldött a lány barátja egy képet a lányról amint becsiccsentve szilveszterezik, párom meg rà írja röhögve hogy jól áll neki részegen.

Nekem ezek a beszólások valamiért megmaradnak, mintha ‘ red flag’-kènt értelmezném, ugyanakkor én eléggé magányosan nőttem fel és nem tudom, hogy az ilyesmi egy jó baráti tàrsaságban belefér?

Egyébként feleségül akar venni, jó a kapcsolatunk…

Kiváncsi vagyok objektív véleményekre, hogy jogosan idegesit ez vagy én túl felfújom? 26n

2023. jan. 1. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

"A mi baráti körünkben is 1 lány van és már szinte mindenki megdugta."

Nyilván, szűz fiú.

2023. jan. 1. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj nálad, hogy nincs igazi problémád, ezért a morzsákból csinálsz.

A legjobb helyen jársz, a gyakorin megvan a válasz mindenre: dobd el a 6 éveteket meg a gyűrűt és szakíts!

2023. jan. 1. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem egy kutyak vagytok a paroddal.

Parkapcsolatban igazabol ciki es nem cuki reszegen a baratnoddel kavarni csak azert, hogy a palijaitok csorgassak a nyalukat meg hogy bebizonyitsatok onmagatoknak hogy micsoda fun😜 meg yolo😋 lanyok vagytok. (Mondom ezt ugy, hogy en is kavartam mar lannyal,de nem "vadulasbol"🤪🤪).

Innentol kezdve ket ut van: ha ertelmes a parod akkor lebaszarint es/vagy szakit amiert megcsaltad a baratnoddel vagy ha egy kis hulyegyerek akkor raizgul a leszbi/harmas temara. Nalatok az utobbi tortent.

2023. jan. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!