Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvált vagy és van gyereked, tényleg nem jelent semmit a volt párod és csak a gyerek tart össze?
Pár hónapig nagyon haragudtam rá, mert nagyon kibabrált a gyerekekkel és velem is. Most már csak kicsit haragszom, de csak a gyerekek miatt, akik vele élnek.
Ezen kívül nem érzek semmit iránta, pedig szép nő, de nekem már csak egy idegen.
Sok idő kellett, hogy ne érezzek haragot se, de most már elmondhatom, hogy semmit sem jelent. A gyerekek nagyok, megoldják a láthatást anélkül, hogy nekem beszélgetni vagy látni kéne az exet.
A gyerekek miatt békében váltunk, törekedtünk egy emberi hangvételre, ha szükséges, akkor tudunk egymással beszélni. Egyszerűen csak nem érezzük szükségét.
11-es, igen, rólam is elárul, hogy a szerelem vak... A mai eszemmel biztos, hogy nem a szívemre hallgatok, hanem az agyamra, hogy felejtősek. Csak a gyerekeim miatt vagyok hálás nekik, mert nélkülük nem lettek volna.
Nyugodj meg, nincs párom már jópár éve, nem is lesz valószínűleg, terhes meg nem lehetek, mert abba garantáltan belehalnék a kardiológusom szerint.
Ez attól függ, azért egy gyerek elég szoros kötelék, s mivel nem vállalunk mindenkivel gyereket azért ők jelentenek a legtöbbet, hisz nekik köszönhetjük részben hogy átélhetjük a szülő érzést. Két emberből lett egy szeretetbomba, kis csomag, akire mindkét szülőnek figyelnie kell, nevelnie és eltartania.
Abban az esetben ha nem jelent többet, akkor nincs semmilyen kontakt max amíg picic a gyerek, vagy egyik szülő nem foglalkozik a gyerekkel.
Egyszerű pszichológia akik nagyon sokat jelentenek egymásnak azoknak a gyerekeik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!