Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elvált vagy és van gyereked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvált vagy és van gyereked, tényleg nem jelent semmit a volt párod és csak a gyerek tart össze?

Figyelt kérdés

2023. jan. 1. 02:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Akkor erős az a gyerek, de mi a kérdés?
2023. jan. 1. 03:21
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Ezt nem lehet megmondani, mindig az adott 2 emberen múlik.

Nem mindegy, hogy mikor, miért váltak el, kiben, milyen érzések maradtak, mennyi idő telt el.

2023. jan. 1. 03:32
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Abszolút semmit, azonkívül hogy mindketten a gyermekünk szülője vagyunk. Békében váltunk el, nem harcolunk egymással és arra törekszünk hogy szeretetben nőjön fel. Én akartam válni, neki azóta már van új párja és családja.
2023. jan. 1. 03:35
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
3.Duplán jól járt a férjed! Ritka érzéketlen ember vagy, de ez már az eddigi kommentjeidből is lejött. Ki az apád? Spock kapitány? Mert akkor nem szóltam.
2023. jan. 1. 03:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
4-es, miből ismered így fel a 3-at? Nincs is neve.
2023. jan. 1. 06:55
 6/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem a gyerek, csak a torveny látogatási meg ilyesmik kötik össze.

Kulfoldi apák nyomát bottal sem lehet ütni mert a torveny nem terjed ki más államra.

2023. jan. 1. 07:09
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Mit jelentene? Neked kérdező mit jelentenek a volt párjaid?

Én kb évek óta nem láttam személyesen az exemet. A gyerekeket hozza viszi. Miért kell ehhez kontakt? Esetleg akkor ha nagyon picik még a gyerekek.

2023. jan. 1. 07:55
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
#7 ez volna a normális.
2023. jan. 1. 07:59
 9/20 anonim ***** válasza:
27%

Én azért kötődöm a gyerekem apjához. Egyrészt mert a gyerekem vonásait viszontlátom benne, másrészt mert csak az exem, azért mér 10 évvel ezelőtt kedveltem, és nem azért nem vagyunk együtt, mert nem tud jófej lenni, hanem mert az alap emberi értékek hiányoznak belőle többnyire, illetve hát szegénykém kicsit labilisabb, mint kéne. Na meg ugye nem voltam szerelmes.

Szóval én azért bírom, de nem jönnék vele össze, mert gondolkozó ember vagyok és az rossz nekem, ha vele vagyok. Szexuálisan nem vonz jobban más helyes férfiaknál.

Kb ezeket érzem. Valami összetartozásérzésem van felé(meg egy két exem felé) tehát igyekeznék neki segíteni, ha gond van meg ilyesmi, de a kapcsolatosdi az mástészta. Kicsit olyan, mintha távoli rokon lenne, mondjuk unokatesó vagy másodunokatesó inkább.

2023. jan. 1. 08:02
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Az ég világon semmit nem jelentenek csak bosszúságot. Az egyik 12 év után is egy sz.rkavaró, a másik meg alkoholista, csak magának se vallja be. 2 gyerekem van 2 apától 2 volt házasságból, ha nem lenne kötelező a láthatás, ahova többnyire (nem 100%-ig) mennek a gyerekek, akkor boldogabb életünk lenne.
2023. jan. 1. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!