Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a nejemmel, ha így délután fél 2kor sem sikerült még abszolválnia egy lencsefőzeléket pörkölttel ?
Miért nem őt kérdezed meg???
De amúgy arra tippelnék, hogy nem egymás mellett készítette ezeket párhuzamosan, hanem egymás után, tehát feltette a lencsét, és még utána kezdte a pörköltet, máshogy nem jön ki a 6 óra.
És kérdező!
Én szerinted mit tegyek a férjemmel, ha nem oltatja be a németjuhászt, kiesik a kilincs május óta nem javítja meg, sőt a lányunk íróasztalát 2 hónapja nem szerelte össze, egyszer egy roncs autót 2 évig tárolt azt udvarban, nem hív villanyszerelőt 3 hónapja ( én nem hívhatok), nagyjából 8 éve az irodai munka után a fotelben zabál a tv előtt.
Na szerinted én mit tegyek vele?? 👌😂
Látod, és még a suliban sem látták őt 🤭
És ha találnék egy egészséges lelkületű férfit én azonnal válnék, de anélkül is már átgondoltam.
Hiszen úgy kell neki könyörögni h kell egy cipő a lányunknak, a beiskolázást én fizettem, mosok főzök takarítok, őrá is, dolgozok, és ezután megkapom hogy ronda vagyok, autista vagyok meg öreg vagyok és úgysem kellek már senkinek. Én 41 ő 60. És persze miattam lett cukorbeteg, miattam felejti a munkahelyén az inzulint, miattam öregedett meg, és ideges ha meglát egy szoknyát rajtam mert ő féltékeny .
"Én 41 ő 60"
És szexelni még szoktatok? Hány éve vagytok házasok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!