Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a nejemmel, ha így délután fél 2kor sem sikerült még abszolválnia egy lencsefőzeléket pörkölttel ?
Persze, ha megkérdezem, hogy mi tart ennyi ideig akkor én vagyok a bunkó...
3 óra alatt meg lehet csinálni, ő meg itt szenved vele reggel óta.
Most látom, hogy elmosogatva sincs... Most mosogattam el .
Na szerintem így már jogilag is megállja a helyét a kérdés, hogy ha még mosogatni sem volt idő akkor mi tartott ennyi ideig ? Erre egy válasz létezik csak : szenvedés mert játszani meg szenvedni kell mindennel ...
Akik azt írják, hogy főzzem meg én ezekszerint ti is órákig szenvedtek mindennel ?
Gondolom egy vajaskenyeret is 6 évig csináltok... :D
Te nyüglödsz, nem a válaszolók.
Én megfözök magamnak, és nem várok másra, viszont nem is hisztizek itt emiatt.
Ne reklamálj, veled van hiba.
Reggel odatehetted volna a pörköltet (kb 10 perc), közben felforralod a lencsét, mindkettöt takarékra teszed - elfödögélnek szépen magukban, nem kell ott állni mellette.
Kitakarítod a lakást - max. egy-másfél óra -, utána berántod a fözeléket, és megnézed a pörköltet, ha jó, azt is lezárod, ha nem, fözöd még fél órát, közben meg elmosogatsz mindent.
Ehhez nem kell a feleséged, és nem tart reggel 8-tól délután 2-ig, csak akkor nem tudsz min nyavalyogni.
De írd már le, mit csinált akkor a feleséged reggeltől?
Viszont a kulcsszavakat olvasva inkább neki kellene menekülnie nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!