Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta hogy az egészségügyisek együtt vannak egymással. Honnan lehetnek tapasztalatai?
Egyikünk sem egészségügyis.
De hírük van hogy ápolok dokik takarítók miket csinálnak a műszakokban.
Csak ezt úgy adja elő valahogy, mintha sunyulna, nem akarja valahogy részletezni honnan mit hallott, kitől, hanem tereli a témát.
"De az eü nek országos híre van k.félésből."
Meg szinte az összes munkahelynek. A volt férjem pincér, mégis nyomta a helyi szakàcsnőt évekig. Aztán elment gyàrba, ott is megbszta a helyi takarítónőket, meg gyàrtósori nőket.Az egyikkel 2 évre össze is költözött. Most megint pincérkedik, de nem tenném tűzbe a kezem amiatt, hogy miket művelhet ott most is.
A többi iparág ha megy is a munkahelyi szex, mégsem erről híres. Az eü viszont mégis erről híres.
Én csak azt nem értem hogy egyből magára vette erre a kérdésre te honnan tudod, úgy kezdett felelni, hogy ő nem hímr.banc, aztán neki állt engem vádolni de még veszekedés is lett ebből mert engem ő ne vádolgasson, az nekem nem válasz. Illetve ez is egy válasz, nem?
Meglepett a reakció
Kérdezel vmit valakitől, amire ő elkezd védekezni és betámad téged.
Vajon miért is.
Vagy a saját munkahelyéről beszélt.
Te vagy a beteg.
Kívánom h csaljanak agyba főbe aztán betegezzenek le téged mert neked az nem tetszik.
Nem én művelem.
Fel vagy képes ezt fogni és értelmezni?
"Kérdezel vmit valakitől, amire ő elkezd védekezni és betámad téged."
Amikir ő kérdezte tőlem:
Te honnan tudod? Lazán feleltem, hogy hát ez köztudott.
Amikor én kérdeztem detto ugyanezt, abbol meg valahogy fél órás balhé lett.
Így átmegy már a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!