Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel érvelne a párod, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érvelne a párod, vagy mivel érvelt a párod ahhoz, hogy meg tudjon tartani, ha szakítottál vagy random szakítanál? Mivel akarna próbálna megfogni téged?

Figyelt kérdés

Engem lesokkolnak a férfiak amikor megpróbálnak arról győzködni miket nyújtanak nyújtanának, vagy miért ne hagyjam el, vagy amikkel megtartani próbálnak.

Nem az udvarlási szakasz érdekelne hogy mivel kábítanak sokakat, hanem szakítás előtti vagy szakítás körüli/utáni győzködések.

#érvek mellettük
2022. dec. 30. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
De ez nem a pszichopata ismérve?
2022. dec. 30. 18:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mi is a kérdésed? Mit is szeretnél hallani? Mert nem értem. Örülj annak, hogy időben levágtad, hogy nem normálisak és nem jártál úgy, mint én. Nálam is voltak előjelek, csak nem vettem tudomást róla.
2022. dec. 30. 18:14
 13/19 A kérdező kommentje:

A kérdésem valójában az lenne, hogy amikor az a bajom hogy nem velem tölti az ünnepeket, de ő meg a pénzről kezd hadoválni, és nem arról beszél amiről én, azaz terel, szóval a kérdés hogy aki terel, az azért terel tulajdonképpen mert nem érdekli a problémám akkor sem, ha szakítok?

Csak mert amikor sírva kúszva mászva beszélnek teljesen másról mint én, hogy kibéküljek, az valahogy abszurd.

Az előző barátom aki online tarskerezett sírva kúszva mászva kérte meg a kezem, egy vagyont költött rám(semmit nem fogadtam el)KIKÉSZÜLT idegileg! De akkor sem volt képen azt mondani, hogy igen tarskeresőztem megbántam soha többé ilyen nem fordul elő! Hamem akkor is még tagadta. Ha rámegyünk is.

Majd belepusztult abba hogy dobtam, de akkor se az én problémám megoldásán volt.

De semmi baj, mert számomra meg is halt, új életem van, előre tudok nézni.

De aztán ugyanazt kapom megint, csak mástól?

Inkább a szakítás minthogy velem legyen ünnepekkor? De ígér pénzt, fűt fát, meg reméli hogy csak átmeneti hisztim, meg sárkányokat ölne, meg a duma hogy én vagyok a legfontosabb, de ha szakítok, sem lesz velem ünnepekkor? Ez valahogy neki nem is téma?

Akkor jól érzem azt hogy nem én vagyok a hülye ha tényleg szakítok ez miatt?

Már nem is azért akarok szakitani mert nincs velem ünnepekkor, hanem mert mégcsak azt sem mondja hogy de bepótoljuk, vagy menjek be hozzá, vagy legszivesebben velem lenne, nem bent, SEMMI ilyet nem mond, nem beszél az én problémámról, terel.

2022. dec. 30. 18:50
 14/19 A kérdező kommentje:

11

Mert a pszichopata fel tudja vállalni hogy ő cseszi el, a normálisaknál meg az a normális hogy azok fel nem válallják?

2022. dec. 30. 18:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Na vajon miért? Mert kb.50x szakítottál már vele, és pontosan tudja, hogy ünnepek után is futni fogsz utána, mint egy kiskutya, mivel te társfüggő vagy, ő meg bántalmazó. Így aztán neki ez a "szakítás" nagyon ideális. Az ünnepeket úgy tölti, ahogy akarja, a fix puncit meg majd előveszi, amikor akarja. Több esze van, mint neked. Mondjuk az nem nehéz.
2022. dec. 30. 19:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Ő mivel bántalmazó?

Szerintem is a szakítás az ideális. Már lenyugodtam.

Most azt igérgeti hogy keresni akar másik munkát, meg lenne is, (csak amit kinézett az nekem megint nem tetszik)de végre a tárgyról beszél.

Le kellett ahhoz futtatni jópár órás balhét, hogy végre ne egymás mellett beszéljünk el.

(Lecseng ez a vihar, meg lehet vergődünk még egymással, nem kapcsolatfüggő vagyok. Különben minden jöttmenttel is összejönnék.semeddig nem tartana pasikról pasikra ugrálni. Nekem ez nem megy. Egy férfi mellett vagy után rá sem birok nézni a férfiakra nemhogy még ugrálni, meg futni utánuk. Tőlem a kapcsolatfüggőség olyan távol van mint mako jerizsálemtől. Inkább utálom őket)

2022. dec. 30. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azzal érvelt, hogy majd megváltozik.

Jót nevettem, aztán rábsztam az ajtót. A múltat, a viselkedését, a sebeket nem tudja semmissé tenni.

2022. dec. 30. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:
De te mgé ezer kérdés után is vele maradsz majd, csak teliszemeteled a gyakorit a kérdéseiddel.
2022. dec. 30. 22:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utóbbi azzal érvelt h nem találok tőle jobbat 😃 Találtam 😃 Neki meg nem idén barnult nője van(azzal csalt meg), aki mellett csontra lefogyott, látszik a szemein h be van "nyomva", ja s mellette fél év múlva rámírt h talizzak vele 😃 biztos meg akarta beszélni h ő jobbat talált 😃Természetesen leráztam...Szánalmas...
2022. dec. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!