Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged kiábrándít, hogy a nők a gazdag pasikra hajtanak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 06:20
11/17 anonim válasza:
10:25ös, az exed minden egyes nőt ismer a földön? Klassz neki. Hagyjátok már ezt a rohadt általánosítást (vagy beszéljétek be magatoknak hogy semmi esélyetek, és haljatok meg vén, duzzogó papaként, aki előtt ott volt az élet, de a saját hisztis vaksága miatt nem volt hajlandó tudomást venni a lehetőségeiről).
12/17 anonim válasza:
Nem igazán, mert nem nagyon számítok másra.
21F
13/17 anonim válasza:
Hm érdekes...Párommal 2,5 éve együtt vagyunk...Nincs kocsija,de még csak jogsija sem. Közös szobája van a bátyjával.Nincs jobb anyagi helyzetben mint én,sőt nekünk némileg jobb dolgunk van,mert mindkét szülőmnek van állása,neki anyukája munkanélküli...Jé,és mégis van barátnője,hát ez hogy lehet?
Unom már ezt a rengeteg általánosítást,minden héten megjelenik egy ilyen kérdés,ahol lehordják az összes nőt a sárga földig....
14/17 anonim válasza:
10:25-ös vagyok. Akkor ezek szerint csak az én exem egy pénzéhes k.rva :D Látom sok lány ír hogy ő nem ilyen, remélem találok én is egy ilyen lányt mert elegem van hogy ez miatt érzem hátrányban magam :)
15/17 anonim válasza:
10:25-ös nem csak a te barátnőt,az enyém is egy pénzéhes szajha és mikor én nem tudok éppen 50-ezret adni még akkor szól az eggyik haverjának hogy adjon neki és cserébe megdugja,ennyi és nem több.
16/17 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha szajházod és tudod hogy mással is lefekszik, plusz tényleg csak a pénz számít neki, akkor miért vagy vele? Hogy puffoghass? "Ezek a gonosz nők, jaj, kihasználnak!" Ne engedd magad kihasználni. Ennyi.
17/17 anonim válasza:
Csak azért vagyok vele mert annyira de annyira szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!