Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intő jelnek vegyem ha a barátnőm elhúzta magát és ideges lett miután egy liftben megsimogattam a nyakát más előtt?
"nekem megalázó volt hogy idegen ember előtt elutasít"
Neki meg az volt megalázó hogy idegenek előtt tapizod!
"De értem, gyökér vagyok mert hozzáértem a csajomhoz :))"
Ha viccet csinálsz belőle, akkor mégsem érted!
Ja és kettőnk közül én ismerem a barátnőmet, tudom mi esik jól neki és mi nem! Te ismered a barátnődet?
Nem tudom milyen volt a mozdulat, de én a fent említett tapperolás mellett azt is utalom, ha a pasi azért ér hozzám, hogy körbehugyozza a területét. Én ebbe is futottam már bele, hogy a mozdulat nem kedveskedés volt, hanem nyílt jelzés a másik pasinak "ez az enyém".
De egyszerűen arról is lehet szó, hogy valamiért eleve feszült volt és nem igényelte az érintést. Rengeteg opció van, hogy miért reagált így. Viszont neked hihetetlen ingatag az önbizalmad.
Mert mutatnod kell a másik kannak, hogy te a lányt dugogatod. Ha lenne önbizalmad, ezt mellőznéd.
Mellesleg az tetszene, ha anyád simogatna mások előtt? Liftben meg pláne, beszélni sem szeretek olyankor senkivel.
Leírták már előttem, hogy nem illendő ez a megnyilvánulás. Hiszen abba is bele lehet gondolni pettingnél miket csinál az ember. Nem ilyeneket, hogy nyak simogatás stb??
Itt hangsúlyozgatod, hogy idegen ember előtt... hát ez az. Szerinted az az idegen ember kíváncsi erre??
A barátnődnek igaza van, de addig nem fogod megérteni míg a sértett egóddal vagy elfoglalva.
Amúgy meg hihetetlen, hogy ott a liftbe, abba a szűk helyen jött rád a nyak simogatás, egy idegen ember társaságába.
Nem ám kettesbe a hálószobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!