Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm elmondta h volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elmondta h volt szexpartnere fiatalabb korában nekem picit rosszul esett. Kár ezen rágódnom?

Figyelt kérdés
Kicsit bizalmatlan lettem, hűséges nőt akarok és azt gondolom akinek volt szexpartnere annak nem esik nehezére akár megcsalni a párját.vagy rosszul gondolom? O azzal vedi magát h még fiatal volt...
2022. dec. 29. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat olvastam volna hat évvel ezelőttről, ment is a krvazas, rbancozas érte szegény lányra.

Ma már ha lenne lehetőségem csak olyan lányt választanék, akinek már volt legelabb 8-10 ilyen futó kalandja...

2022. dec. 29. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azon rágódj inkább, hogy miért érzed úgy, hogy neked kizárólagosság kell a múltat illetően? Hűséges akkor lesz egy nő, ha egy kapcsolatban elégedett, boldog. Inkább ezen dolgozz!
2022. dec. 29. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
A szexkapcsolat az nem megcsalás. Az is egy döntés egy ember mellett akit arra választott hogy rendszeresen legyen köztük szex. Egy szexkapcsolat még lojálisabb mintha folytonosan futókalandjai lettek volna, gondolj erre.
2022. dec. 29. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!