Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miről beszélgessek a barátnőmmel? :S többi lenn.
de azér nemtudsz mit mondani mer azon töröd magad h mit mondj mer izgulsz és ezér van:D
nyugi van azt kész jön magátol majd
ha meg anyira gázosan csönd van csokóld meg azt kész:D
azigen :D mennyi ilyent látok utcán kézenfogva a kis pár egy szót nem szólnak egymáshoz és mikor már mindketten tudják hogy ez így kínos akkor smaci.Szerintem totál égő:)
Amúgy énis sokat agyaltam ezen.De egyszer volt egy olyan hetem amikor megvilágosodtam.Találkoztam emberekkel nagyon jól elbeszélgettem.Jött még 2 akikkel az istennek sem találtam közös témát hangot.Mondom velem van a baj.Erre jön még több ember utánuk és velük láss csodát tudtam.A lényeg hogy jön magától a duma.Jelen barátnőm az első akivel aztán a szaros cipőfűzőtől kezdve az autókon át a csillagokig mindent megtudok beszélni.Mert majdnem olyan mint én.Nyílván énsem tudnék elbeszélgetni egy pláza /urvájával vagy egy egyetemi docensel.A hozzád illő csajjal majd eltudsz dumálni teis bármiről ott már jönni fog belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!