Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okolnád érte az orvos párod?
Lenne valami elég nagy egészségügyi problémád és szólnál a párodnak aki orvos, ő meg azt mondaná hogy menj el xy rendelésre mert ő neki ez a szakterülete.
De te nem mentél el mert gondoltad hogy nincs olyan nagy baj mert hát csak mondta volna a párod akkor. Aztán kiderül hogy mégis nagy bajod van.
Nem okolnám, magamat okolnám. Max. akkor okolnám, ha azt mondaná, hogy semmi komoly, nem kell vele foglalkozni, én meg laikusként hallgatnék rá.
De a kérdésben másról van szó, hiszen szakorvosi kivizsgálást javasolt, és én voltam az, aki nem hallgatott a tanácsára. Szóval nem, nem próbálnám rá tolni a felelősséget.
És leginkább igyekeznék a jövőre és a gyógyulásomra koncentrálni, mert ez a ki volt a hibás, ki miért felelős, és mi lett volna, ha ... típusú agyalás nem visz előre.
Ha a párom bőrdoki, ne ő kezelje a szemem.
De azért ALAP lenne, hogy megnézi, majd felhívja egy kollégáját, aki szemész.
De mit vársz? Te választottál ilyen embert. Én elküldeném a rákba.
Annyit mondjuk tehetett volna a párod, hogy felhívja és intéz neked soron kívül időpontot.
Remélem azért nincs nagy gond, ez még nem teljesen "válóok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!