Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, miért nem megy az elengedés ezek után?
Figyelt kérdés
Sosem erre tanítottak, hogy megragadjak a rosszban.. 6,5 éve élek egy nárcisztikus kapcsolatban, egyszerűen nem tudok kilépni belőle, pedig annyira de annyira szeretnék. Tudom hogy lépnem kell, de ott van bennem az is, hogy mi lesz velem ha nem lesz velem, illetve rohadtul nem enged el ha szóba jön a szétválás…se gyerek, se hitel, se házasság nem köt hozzá. Állandóan csak a megalázást kapom, nem törődik velem, állandóan belém köt. Amikor mondom, hogy fejezzük be ne húzzuk egymás idejét akkor jön az ígérgetés, de tudom hogy nem lesz változás, és nincs is valóban. Ez nem én vagyok, nem tűrhetek ennyit. Ha jártatok ilyen cipőben, és ki tudtatok lepni a mérgező kapcsolatból, akkor hogyan..
Megelégeltem az ígérgetéseket, mérlegeltem és belàttam, h ebből màr nincsen kiút.
2022. dec. 25. 00:09
2/10 anonim válasza:
Erősnek kell lenned, találnod egy helyet és elköltözni. Nem a legjobb megoldás, de szerintem ha nem személyes szakitasz, meg az is belefér. Volt olyan manipulatív párom, akivel személyesen nem tudtam szakítani, mert folyton fűt fát ígért, manipulált, így üzenetben kellett. Nem vagyok rá büszke, de annak megvolt a hatása.
2022. dec. 25. 00:12
3/10 anonim válasza:
"se gyerek, se hitel, se házasság nem köt hozzá"
Addig hagyd ott amíg nem köt hozzá semmi!
A másik indok pedig az hogy a lehetőségeid is fogynak az évek során!
Lehet a hozzád illő valakit éppen elhalásszák előled mert beleragadsz a szarba.
2022. dec. 25. 00:23
4/10 anonim válasza:
Félsz az ismeretlentől, nagy úr a megszokás, akkor is, ha rossz. Egyszerűen venni kellene egy nagy levegőt, és kilépni belőle, hidd el, sokkal jobb lesz. Addig már eljutottál, hogy nagyon is tárgyilagosan látod a helyzetet, a nagyján túl vagy, csak ki kell mondani, hogy vége, tovább nem csinálod.
A saját életedért te vagy a felelős, minden perc, amit vele töltesz a leendő boldog életedből vesz el.
2022. dec. 25. 00:29
5/10 anonim válasza:
Én igaz sokkal kevesebb időt töltöttem egy mérgező kapcsolatban, de piszok nehéz volt elengedni és meghozni a döntést a végéről. Mint egy szalmaszálba úgy kapaszkodtam, hogy olyat mint ő sosem fogok találni ha elhagyom, és bíztam benne hogy megváltozhat... De egyre rosszabb lett minden. Egy napon a viselkedése annyira túllépte azt ahogy egy embernek viselkednie kéne azzal akit elvileg szeret hogy nem bírtam tovább, másnap kiraktam. Utána még vergődött persze, letiltás és teljes ignorálás lett a megoldás. Kérdező, nem várd meg hogy lelkileg teljesen kicsináljon!
2022. dec. 25. 00:34
6/10 anonim válasza:
Ültem egy vasárnap délután az ágyon és éreztem, hogy ez csak egyre rosszabb lesz. Másnap rendeltem egy tehertaxit csütörtökre. Elvitettem a cuccaimat, mielőtt hazaért. Hagytam egy levelet és mindenhol letiltottam. Egyszer keresett a munkahelyemen telefonon, de nem mentem oda. Sokkal előbb kellett volna lelépnem.
Parom szokta mondani, ha eléggé fáj akkor valtoztatsz majd. Addig sajnos nem.
2022. dec. 25. 03:30
9/10 anonim válasza:
Olyan vagy, mint aki nem tud leválni a szüleiről. Drogos, függő. Mégis mi bajod lenne, ha otthagyod? Éled tovább az életed, önállóan,ahogy eddig. Talán végre felnőtt módjára.
2022. dec. 25. 06:14
10/10 anonim válasza:
Szakember segítségét érdemes kérni a bántalmazó kapcsolat jellege miatt.
nane.hu, patent.hu
Emellett a társfüggőség hátterét sem ártana kideríteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!