Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez?
Több éves kapcsolat a miénk és még most is ( így szenteste) a gyerek témán kattog hogy ő akar és szeretkezzünk.
Már nem tudom h engem kíván, vagy csak h végre legyen gyerek, de hosszú ideje nincs köztünk semmi. Pont emiatt h nem kívánom őt e kétely miatt h előtte e hosszú szexmentes időszak alatt nem közeledett ennyire,sőt, most meg naponta h gyerek legyen, most minden nap szexelne.
Én elmondtam hogy ebbe a gazdasági és nehéz helyzetben egyelőre nem akarok..mégis olyan mintha nem értené..
Mi ez?!
Ez nem házasság, az biztos.
Egyáltalán nem normális, hogy úgy vagytok együtt, hogy nem egyeztek semmiben, nincs szex, nincs intimitás, és szenteste a gyakorira írkálsz, ahelyett, hogy rendbetennéd az életed.
Szerencsére ti ketten csak a kettőtök életét teszitek tönkre, de azt maximálisan. Megérdemlitek egymást.
Még sok ilyen boldog karácsonyt, mint a mostani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!