Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha így áll a párotok hozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így áll a párotok hozzátok az normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Ez a szituáció, beszèltünk a hosszú haj ès a rövid haj elönyèről ès hátrányáról ès azzal jött ha nekem nem jön be a hosszú haj akkor ő miatta ne tartsam meg.

Mert hogy neki tetszik a hosszú haj, de neki mindegy èn hogy nèzzek ki.

Ez elèggè rosszúl esett mert ennyi erővel olyan mintha nem is akarná hogy tetszek neki vagy bármi ilyesmi de akkor meg minek van velem azaz ne hidjem azt hogy csak be èri velem èppen?

Rossz ha az embernek a párja nem arra ösztönzi hogy neki mi az esete neki mi jön be ès egyre közelebb kerülhetnènk egymáshoz.

Elèggè meg bántott vele.

2022. dec. 24. 19:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

Azt mondta, hogy hosszú hajjal jobban tetszel neki, de nyugodtan vágasd le, ha ezt szeretnéd, nem akar beleszólni.

Adventi gyertya gyújtás, meg karácsonyi menü?

Amúgy a menüt még csak-csak értem, bár nálunk a hét családban (tesók, unokatesók, szülők, nagyszülők), akire rálátásom van, össz-vissz kettőben érdekelné a férjet, hogy mi a menü, a többi férj max meghallgatja a feleséget róla és a megfelelő helyeken bólogat, mert ha ötletel lassabban szabadul.

De az adventi gyertyagyújtáson mit kellene tervezni? Általában szerzünk egy koszorút és valamelyik étkezésnél felvetjük, hogy gyújtsuk meg a gyertyákat és esetleg énekeljünk.

Amúgy a komoly témák alatt mit értettél, amiről beszélni szeretnél vele?

Alapesetben azt mondanám, hogy állj elé és meséld el neki, hogy mi esett rosszul, de mondjuk ezt a hajat történetet szerintem ne említsd, mert nem csinált semmi rosszat.

2022. dec. 25. 01:16
 22/28 A kérdező kommentje:

22-es

Teljesen èrdektelen velem szemben nem igazán èrdekli őt semmi se ami velem kapcsolatos.

Ha magamtól nem mondok semmit akkor ő nem kèrdezz sose.

2022. dec. 25. 07:29
 23/28 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező valószínűleg egy jellemtelen, önbizalom hiányos kis szerencsétlen aki azt se tudja hogy pontosan ő kicsoda, nincs személyisége, ezért van szüksége egy férfi iranyitasara aki megmondja neki merre hány métert léphet.

És most pont belefutott egy olyanba aki ezt nem teszi. Pech.

De ne aggódj kérdező, van elég irányítás mániás fszkalap, te is megtalalod majd a megfelelő mérgező kapcsolatot amire szükséged van, ezt a pasit meg hagyd meg a normálisoknak.

2022. dec. 25. 07:51
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

#22 A leírásod alapján nem illetek össze. Beszéltél már arról neki, hogy téged ez zavar? Mi volt a reakciója?

(Amúgy bocsi, de a hajas történet után kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy tényleg érdektelen, vagy csak te érted félre).

2022. dec. 25. 11:43
 25/28 anonim ***** válasza:
23%

A karacsonyi menu sem egy olyan dolog, amivel kapcsolatban hatarozott velemenye kelljen, hogy legyen. Maximum olyan esetben tudom elkepzelni, ha o ugy nott fel, hogy minden karacsonykor mittomen ozporkolt a kaja es pont.

Nalunk pl ugy nezett ez ki, hogy kerdeztem, akar-e valami karacsonyi kajat, bambult maga ele, hogy o nem tudja, mondtam, hogy van itthon daralt hus, bolognai spagetti jo lesz? Mire o, hogy igeeen🤩😂 Szoval ennyi.

Ezek meg mindig olyan peldak, hogy nem latom, mi is a gond pontosan.

2022. dec. 25. 12:11
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy még annyit tennék hozzá, hogy ez a haj dolog is olyan, hogy a férjem évekig állította, hogy jobb, ha hosszú a hajam, szerinte jobb, ha nem vágatom.

Egyszer azért meguntam és levágattam kicsit váll alá (ezzel a hajhosszal ismert meg), és rájött, hogy sokkal jobb így. Az előző páromnál szintén ez volt.

Gőzük sincs, hogy mit akarnak hogyan nézz ki. Ha jól nézel ki azt mondják, ha rosszul, akkor lehet azt is megmondják, de ennél többre ne nagyon számíts 1-2 férfi kivételével.

2022. dec. 25. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyi menün és frizurán siránkozol, mint aki nem normális. Lehet szr a kapcsolat, de nem ezek miatt.

Ha ennyire bizonygatod nekünk hogy szr az egész, akkor tedd fel maganak a kérdést hogy minek vagy vele, közben gondolkozz el értelmesen azon, hogy miért érzed magad magányosan, mi nem működik.

2022. dec. 25. 15:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, ha arra vágysz, hogy valaki megmondja, hogy nézzél ki. Az, hogy valakinek tetszik a szőke haj, nem feltétlen jelenti, hogy szőke párja lesz, vagy hogy mindenképp festtetni kellene a párjának a haját, mert mondjuk barna, de valami más miatt mégis együtt vannak. Tehát nem feltétlen olyan párod lesz, amit idealizáltál. Főleg nem külsőleg. Sokszor volt teljesen más párom, mint amilyet elképzeltem, mégis jól megvoltak és nem amiatt lett vége, mert nem olyan, amilyennek elképzeltem. :D
2022. dec. 29. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!