Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha így áll a párotok hozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így áll a párotok hozzátok az normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Ez a szituáció, beszèltünk a hosszú haj ès a rövid haj elönyèről ès hátrányáról ès azzal jött ha nekem nem jön be a hosszú haj akkor ő miatta ne tartsam meg.

Mert hogy neki tetszik a hosszú haj, de neki mindegy èn hogy nèzzek ki.

Ez elèggè rosszúl esett mert ennyi erővel olyan mintha nem is akarná hogy tetszek neki vagy bármi ilyesmi de akkor meg minek van velem azaz ne hidjem azt hogy csak be èri velem èppen?

Rossz ha az embernek a párja nem arra ösztönzi hogy neki mi az esete neki mi jön be ès egyre közelebb kerülhetnènk egymáshoz.

Elèggè meg bántott vele.

2022. dec. 24. 19:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azt jelenti hogy elfogad bárhogy...
2022. dec. 24. 19:06
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Én örülnék neki. Én a volt páromtól mindig azt hallgattam, hogy váll fölött fiú és úgy nem tartana vonzónak. Sokkal szimpatikusabb a párod hozzáállása.
2022. dec. 24. 19:15
 3/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ebben semmi rossz nincs, én nem sértődnék meg ezen.
2022. dec. 24. 19:24
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
Fájdalmas mekkora ostobaságokat beszélsz. Ha azt mondta volna hogy vágasd le, mert utálja a hosszú hajat, akkor az a bajod.
2022. dec. 24. 19:29
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Bazzeg. Ha nincs gond, akkor csinálsz. Szegény faszid, már figyelmes sem lehet az ember.
2022. dec. 24. 19:32
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Pont, hogy ez lenne a normalis. Hogy nem apro valtozasok miatt pampog a masik… Nyilvan mas, ha full kopasz akarnal lenni, vagy az, amikor 50 kilot hizik az ember, stb.
2022. dec. 24. 19:35
 7/28 anonim ***** válasza:
97%
Ezzel igazából azt akarta mondani, hogy elfogad téged és mindenhogyan szeret... Túlkombinálod a dolgot.
2022. dec. 24. 19:42
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
Hűha, te tipikusan az az ember vagy, aki ha nincs probléma, csinál egyet, hogy legyen min nyűglődni
2022. dec. 24. 19:44
 9/28 anonim ***** válasza:
95%

Ez inkább pozitív, h elfogad úgy ahogy nekem jó!

Sztm.

N 30

2022. dec. 24. 19:58
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

“neki tetszik a hosszú haj, de neki mindegy èn hogy nèzzek ki.”

Most már értem a férfiakat, miért kaparják a falat kínjukban. Közli veled, hogy így, vagy úgy, akkor is te kellesz neki, te meg megsértődsz.

Korlátoltság, ne hagyd el!

Atya, Ég!

2022. dec. 24. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!