Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem megfelelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem megfelelni egy férfinak?

Figyelt kérdés

Remélem megfelelő kategóriába tettem kérdésemet.

Én frissen elvált 53 éves hölgy vagyok, kicsit bizonytalan állapotban.

Házasságom nagy szerelem volt, legalábbis azt hittem. Ma már nem vagyok biztos benne. Volt párom külsőre még most is tetszik, lehet ez a baj? Ezt kérdezném is tőletek. Válásunk oka a folytonos veszekedés volt, ahogy teltek az évek egyre több mindenen. Az utolsó hónapokban már csak kínlódás volt részemről a szex, míg párom nagyon is szerette volna.

Aztán amikor már teljesen visszautasítottam, akkor már ő is akarta a válást. Egyéb problémákat nem szeretném részletezni, de háztartási munkán vitatkoztunk pl.

Tehát elváltam, szeretnék idővel végre egy hozzám való férfit mielőtt kifutok teljesen az időből és egyedül maradok.

Volt egy-két randim, de mindenkit csúnyábbnak találok mint volt páromat. És attól is félek ha kifogok valaki rendeset, szexuális téren már nem fogok tudni senkinek megfelelni. Tudjátok a változó kor, igazából nem a szex hiányzik hanem egy másfajta intimitás, pl. a szeretet, hogy fontos vagyok valakinek. Mit gondoltok van esélyem? Köszönöm aki végigolvasta!

2022. dec. 21. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Olyannal is lehet nyugodt és kiegyensúlyozott kapcsolatod, akihez fizikailag is vonzodsz, szerintem erről semmilyen korban nem szabad lemondani.

Az én mostani párom pl az ideális barna haj barna szem, izmos test teljes ellentéte, szőke, kék szemű és vekony, mégis eszméletlen kémia van koztunk, miközben nagyon harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolat.

Teljesen reális és valid elvárás az, hogy tetsszen neked a másik, erről ne mondj le!

1-es voltam.

24N

2022. dec. 21. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Ez így nem lesz egyszerű. Az a helyzet, hogy nem 50 fölött, de már 40 fölött is igen kompromisszumos a külső társkeresésnél.

44 vagyok, de már olyan nőkben is látok fantáziát, akik feje fölött tíz éve még átnéztem. Pedig a léc messze a modell alkat alatt volt nálam mindig is.

Egyszerűen a szép és normális felfogású nők többségében ennyi idősen a férjük mellett élik az életüket.

Miért lenne ez másképp 50 fölött?

A szex addig fontos mindenkinek, amíg potens. Nem kor függő, de többnyire 60 évesen még feláll egy férfinak, és kívánja is a nőt. A nők hamarabb lesznek impotensek, van aki 50, van aki már 40 körül és nem kívánják a dugást sem. Ezt valahogy át kell hidalni, és az nem megoldás, hogy a nő többé nem fekszik le a férjével, csak a simogatást meg az ölelkezést erőlteti. Szerintem a szeretet összekovácsolja a legtöbb házasságot annyira, hogy a nő olykor akkor is szexeljen a férjével, amikor nem kívánja. Ahhoz persze a férjnek is meg kell adnia amire a nőnek szüksége van. Ha ez a szeretet nincs meg, akkor megette a fene.

Van még a válás. Nem ismerem a külsőd, viszont ha jók a gének elvileg válogathatsz a korodbeli elvált férfiak közül. Ha nem vagy ilyen szerencsés, akkor az idősebb korosztályban könnyebben találsz valakit.

2022. dec. 21. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 13-as, sok érdekes dolgot írtál. Szerintem is azok a férfiak és nők akik normálisak és jó velük élni, azok többnyire házasok, vagyis

foglaltak. Emiatt is nehéz egy jó természetű társat találni.

Abban igazad lehet ha igazán szerettem volna volt páromat, akkor könnyebben szexeltem volna vele még úgy is hogy nem volt kedvem.

De annyira kötelezőséget csinált belőle, na meg ha fáradtabb voltam sem volt megértő.

A külsőm átlagos, de mások szerint nem nézek ki rosszul. Azonban ez sokat nem segít rajtam sajnos. Idősebb férfiak azért nem tetszenek mert nagyon öregnek látom őket. Na persze egy 20-30 éves engem is annak lát.

2022. dec. 21. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Te nem férfit akarsz, csak egy barátot aki néha megölel és veled tölti az időt. Szerintem gondold át, igazából mit akarsz és Te mit tudsz adni. Mert a leírásod alapján nem nyújtasz túl sokat egy kapcsolatban, ugyanakkor az elvárásaid elég speciálisak.
2022. dec. 21. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!