Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemreg ramhajtott egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemreg ramhajtott egy csaj, es nemreg kiderult hogy a baratnom kuldte ram hogy megcsalom e vele, ezt onnan tudom hogy beleolvastam a baratnom uzeneteibe. Hogy kellene szerintetek szembesiteni?

Figyelt kérdés
Mert nem akarom hogy kideruljon hogy en a telefonjaba kutakodtam , mert az nem elegge szep dolog.
2022. dec. 21. 12:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Elmegy magától vagy elkisered szakemberhez ha szereted...

Viszont eleged van és mivel te nem tehetsz arról, hogy más megcsalta nem érdemled meg, hogy tesztek alá vessen.

Úgyhogy nyugodtan szakíts vele.

Ilyen embereken nem lehet segíteni, ha ő maga nem tesz érte semmit.

2022. dec. 21. 13:59
 12/19 A kérdező kommentje:
11 essel egyetertek , ez lesz szerintem lassan
2022. dec. 21. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem lassan, hanem akár ma, mert ha egyszer valaki ilyesmire képes az nem normális.

Téged büntet egy más alak miatt és semmi joga nincs hozzá.

Ha ő volt olyan kígyó hogy lelkiismeret nélkül ezt véghezvitte te miért tolerálnád? Azonnal kir@knám,tesztelgesse a hülye fejét.

2022. dec. 21. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kidobni.

N

2022. dec. 21. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Én csak kidobnám, tesztelgessen mást. De ha mindenáron tudatni akarod vele, hogy lebukott, mondd azt, hogy a barátnője elmondta neked. Azon majd jól összeveszik a 2 tyúk, a csaj meg leszokik az óvodás játékairól. Igaz, azt már nem te fogod élvezni, de az utódodnak nyugi lesz. (Nő vagyok)
2022. dec. 21. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Ez talán a legcreepybb dolog amit decemberben a gyakorin láttam, a lány segítségre szorul.

Kuka.

Nem tudom hány évesek vagytok, ismered-e a családját, és milyen viszonyban vagy velük, de lehet egy udvarias rövid üzenetet vagy gyors telefonhívást megérne, hogy tudják, hogy valami nem okés a lányukkal.

2022. dec. 21. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Ha el hajtottad akkor minek akarod ezzel szembesíteni a barátnődet mi értelme lenne?

És te minek nézted át az ő telefonját?

Te is féltékeny vagy rá?

2022. dec. 21. 16:13
 18/19 Cpt_Obviously ***** válasza:
50%
Ha csak úgy beleolvastál az üzeneteibe te is ugyanaz a kategória vagy.
2022. dec. 21. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Megcsalós avagy féltékeny 2 nők írását láthattuk elöttem !
2022. dec. 22. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!