Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még menthető?
25 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt ebből 4éve vagyunk együtt. Kb 4 hónapja kezdődött, hogy iszik sört a párom és olyankor kötözködik velem. De mindenért.
Ma hazajött és azon akadt ki hogy nem vittem még be a kinti szemeteskukát, pedig úgy voltam vele este bezárom a kaput és akkor ráérek behúzni. Mindenért én vagyok a rossz, ilyenkor egy mocskos, koszos, putris k.rva vagyok. Kimegy dohányozni a kertbe és ezt üvölti, falun élünk gondolom sokan hallják is.
Néha tényleg megcsúszok a házimunkával, hétvégén szoktam takarítani, de mindennap elmosogatok, elintézem a háziállatokat, ő semmit nem csinál. Csak akkor ha szólok neki hogy pl itasd meg légyszi a cicát és onnan kifúj a dolog. Nem tudom mit tegyek, hogy jobb legyen.
December elején hunyt el apum, jövő héten lesz a temetése, tudja hogy mennyire megvisel és tojik erre is.
Azt mondta január 1.ig szedjem össze magamat, mert ha nem akkor költözzek el. De szerintem ez így veszett ügy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!