Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még menthető?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt ebből 4éve vagyunk együtt. Kb 4 hónapja kezdődött, hogy iszik sört a párom és olyankor kötözködik velem. De mindenért.

Ma hazajött és azon akadt ki hogy nem vittem még be a kinti szemeteskukát, pedig úgy voltam vele este bezárom a kaput és akkor ráérek behúzni. Mindenért én vagyok a rossz, ilyenkor egy mocskos, koszos, putris k.rva vagyok. Kimegy dohányozni a kertbe és ezt üvölti, falun élünk gondolom sokan hallják is.

Néha tényleg megcsúszok a házimunkával, hétvégén szoktam takarítani, de mindennap elmosogatok, elintézem a háziállatokat, ő semmit nem csinál. Csak akkor ha szólok neki hogy pl itasd meg légyszi a cicát és onnan kifúj a dolog. Nem tudom mit tegyek, hogy jobb legyen.

December elején hunyt el apum, jövő héten lesz a temetése, tudja hogy mennyire megvisel és tojik erre is.

Azt mondta január 1.ig szedjem össze magamat, mert ha nem akkor költözzek el. De szerintem ez így veszett ügy.

2022. dec. 20. 16:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Neki sajnos már elhunytak a szülei, engem meg nem tekint a családjának ahogy ő fogalmaz
2022. dec. 20. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én eddig sem vártam volna, de január 1-ig semmiképpen.
2022. dec. 20. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnék. Rengeteg gond van itt.
2022. dec. 20. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem troll kérdés, akkor végtelen szomorú.
2022. dec. 20. 16:58
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg szomorú. Miért vagy vele? Ez így érzelmi bántalmazás.
2022. dec. 20. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki képes lekrvázni az elvileg szeretett nőt, annak lapát. Ennyi. Miért vagy vele? De tényleg. Saját magad alázod meg ezzel.
2022. dec. 20. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez már nem az. Nem szeret, nem becsül téged és csak megaláz. Jobb lesz neked nélküle.
2022. dec. 20. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Mennek 36f, bp
2022. dec. 20. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem menthető, január elsején mész vagy hamarabb?
2022. dec. 20. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem írtad , hogy házasok vagytok így gondolom nem, és nem írtad, hogy lenne gyerek. Ha így van, akkor kérlek szépen tiszteld magad annyira, hogy ott hagyod ezt a bunkó parasztot, aki annyira nem tisztel, hogy elvesztettél egy családtagod és így is csak bántalmazni tudd, és keresel valakit aki értékeli az érte tett dolgokat. Fiatal vagy még, ne pazarold az időd ilyen senkikre! 27/F
2022. dec. 21. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!