Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak vannak sztorijaitok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak vannak sztorijaitok a megbolondult exeitekről?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahol később derült ki, hogy pszichés beteg a barátnő, feleség.

2022. dec. 19. 21:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Azóta verték, éheztették..."

Na ez izgatóan hangzik.

2022. dec. 22. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
4 szerintem még érettségijük sincs. Simán 8 átalánossal diagnosztizálnak.
2022. dec. 22. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
1 Ezt az öngyilkossággal fenyegetőzést nem értem. Gondolom tudta a volt párod ilyenkor, hogy még örülnél is ha meghalna, győzelem lenne neked mert ezt akarod. Ennek fényében, vicces hogy ezzel "fenyegetőzik", hát hogy lehet fenyegetni olyannal ami neked pozitív fejlemény lenne? Max ígérgeti, de szerencsétlenségedre nem tartja be.
2022. dec. 22. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Csajjal szakítottam és hétvégére elutaztam. Mivel nálam lakott, mondtam, hogy a hétvégén pakolja el a cuccait, nem akarok ebben asszisztálni. Szinte ruhái meg edényei voltak nálam.

Mire hazamentem a cuccait elvitte, de az enyémeket megrongálta. Kalapáccsal szétverte a mosógépet, mikrót, szekrényeket. Falat belocsolta ketchuppal.

Otthon kellett volna maradnom! Álmomban nem gondoltam, hogy így bekattan.

2022. dec. 22. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is van sztorim.

Kedves exem lebukott hogy megcsal.

Válni akarok, de azzal zsarol hogy elveszi a gyerekünket, érzelmileg is zsarol hogy ha elválunk azzal tönkreteszem a gyerekünk életét. Mintha gyerekkel akart volna megfogni és megtartani is....amikor félrement akkor biztosan elfelejtette hogy gyereke van.

Időnként hangulatban van, olyankor azzal fenyeget hogy rálép a nyakamra.

Férfiak is dilisek🤷

2022. dec. 22. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!