Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnél így aludni ?

Figyelt kérdés

Barátnőm szüleinél töltünk egy éjszakát karácsonykor.

Amúgy sem szeretek hozzájuk járni, de Barátnőm hazajár minden hónapban és ilyenkor ott alszik ( 50km a táv), és sokszor nekem is mennem kéne..

A bajom az egésszel h szülei hálószobájának a fele levan választva egy szekrénysorral és oda van betéve egy ágy a sarokba. És hát nincs kedvem szüleit hallgatni ahogy horkolnak és finganak..

8éve vagyunk amúgy együtt és azóta jár haza havonta..

2022. dec. 19. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem beszéld meg vele, hogy te nem szeretsz ott aludni, aludjon ő ott, ha szeretne. 50 km azért nem vészes.
2022. dec. 20. 07:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Nincs bajom h látni akarja őket.

De ezt a havi egy hvgt ott alszok nem értem, meg kicsit így a 8év alatt már unom ezt a havi pakolósdit pláne úgy h gyereket akar..és még ő jar haza aludni

2022. dec. 20. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
De mit mond, miért kell ott is aludni? Miért nem lehet elmenni délelőtt, és este hazajönni?
2022. dec. 20. 17:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Értelmes választ nem ad. Pláne úgy h szülei hozzá még csak látogatóba se jönnek még ha beteg akkor se,pedig ebben az évben kb 3honapig volt beteg..de neki ez nem esik le. Az anyja még zokon veszi ha nem megy haza véletlen az adott hónapban
2022. dec. 20. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én ebben a helyzetben elmennék vele, de este hazajönnék. Ha akar, aludjon ott, de inkább vezetnék 50 km-t hazáig és aludnék kényelmes körülmények között, otthon, minthogy a szüleivel közös szobában nyomorogjak.
2022. dec. 21. 11:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem kellemetlen, mert egy légtér az egész..
2022. dec. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!