Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban igy van, h az embernek csak 1 igazi van az életében?

Figyelt kérdés
Vegyünk pl.engem 27 éves nő vagyok életemben egyszer voltam igazán szerelmes 8évvel ezelött csak a körülmények áldozatai lettünk fiatalok voltunk és amikor én akartam nagyon akkor ö nem volt biztos az érzéseiben amikor meg ő akart akkor meg én.Azóta már én férjhez mentem gyerekenm is van...de soha nem tudtam senkit ugy szeretni mint öt.Az érzések talán kölcsönössek is mert neki még nincs családja és az eltelt 8 év alatt szoktunk találkozni mondjuk évente 2évente egyszer.Egyetlen egy éjszakára...és ennyi.És azt is mind azért mert nyilvánvaló nem tudunk egymástól elszakadni.És az érzelmek mélyen bennem eltemetve megvannak és szerintem benne is.Nem normális dolog ez ez és jövöje sincs a kapcsolatnak...de nekem ö az igazi és félek h tényleg ö az igaz egyetlen szerelmem akit megismertem de elengedtem.És ezzela tudattal kell élnem az életem hátra levö részét h az ö helyét soha nem pótolhatja senki.Érezte ez már valaki?
2010. okt. 1. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia!Furcsa volt olvasni a soraidat,mintha én írtam volna..Szintén 27 éves vagyok,4 éve házasodtunk össze a férjemmel,van egy tündéri kisfiunk:) Én is úgy érzem,hogy egyszer voltam szerelmes eddig az életemben(20 éves voltam akkor),aztán az életünk másképp alakult..Aztán megismertem a férjemet,hihetetlenül jó ember,apa,társ,barát..tiszta szívemből szeretem,de nem szerelemmel..az az érzés,ami akkor bennem volt,mára elveszett..De ne gondold,hogy nem vagyok bodog..hiszen miért ne lennék?Van családom,gyerekem,munkám,egészségesek vagyunk,bár nem élünk nagy lábon,de azért boldogulunk..próbálom meglátni az életben a szépet,talán sikerül is..Csak azért furcsák az éjszakák..mert bár a férjem mellett alszom el,nagyon gyakran róla álmodom,arról a srácról,akivel 8 évvel ezelőtt találkoztam..Én hiszek az igaziban,és nekem ő volt,nem hinném hogy bárki is pótolni tudná azt az érzést,amit iránta éreztem,és hogy őszinte legyek nem is akarom..:)
2010. okt. 1. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:

NA INNEN LÁTSZIK, HOGY A NŐKNEK SEMMI LOGIKÁJUK !

6MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN SZERINTETEK ITT MO.-N MENNYI ESÉLYETEK VAN AZ "igazi" MEGTALÁLÁSÁRA ?

SEMMI TEHÁT NINCS OLYAN HOGY "igazi".

2010. okt. 1. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező: igen bántani akartalak, mert hai gaz minden ,amit leírtál, akkor ostoba vagy. Egy: az álarcot nem csak a Te akaratodra viselheti a párod. Visleheti az a saját döntésére is (nyilván a média, haverok stb befolyásolására). Megjátszottad magad vagy sem, váltok. De mivel találkozgattál vele egy-egy éjszakára, gondolmo van álarcod. Meg hogy sose szerettél még senkit úgy, mint titi szerelmed. Akkor minek mentél férjhez és miért szültél gyereket? Huszonévesen? Te rózsaszín ködben férjhez mész? Akkor ne csodálkozz!

A gyereknek vlaóban jobb, ha válnak a szülők, de attól még megsínyli. (Ha együtt maradtok, akkor meg tönkretehetitek.) De elég zsomorú, hogy az anyja egy rózsaszín ködben szülte meg, huszonévesen. Ez inkább az alsóbb értelmiségekre vonatkozik.

HSZ-edből olvasom ,hogy még nem nőttél fel, és aki utánad írt (20:33) ő sem. Ti még mindig a rózsaszín ködöt várjátok? Azt hagyjátok meg a tiniknek. Egy felnőtt már ne úgy legyen szerelmes, mint egy tini. Ennyire éretlenek vagytok?

2010. okt. 1. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves 22:16-os!Nem,én nem várom a rózsaszín ködöt,nem gondolnám hogy éretlen tiniként gondolkodnék,27 évesen sajnos elég sok mindent megéltem már..Mint írtam elégedett vagyok az életemmel,lekötöm magam napközben,de éjszakánként a tudatalattimnak és álmaimnak nem tudok parancsolni..a férjem tisztában van az érzéseimmel,nem élek hazugságban,bele tudok nézni a szemébe..a múltammal együtt fogadott el,amiért én nagyon hálás vagyok..de ha akkor régen másképp alakul,akkor valószínűleg nem a mostani férjemmel élnék,de az élet mást dobott..nem kérem hogy megérts,de az érzéseimnek nem tudok parancsolni..
2010. okt. 1. 22:35
 15/20 anonim ***** válasza:
ma 22:35: hehh, érdekes. Amit írsz, azt tudod hogy a fehér holló kategória? Na jó, majdnem. Nem ismerlek, de megadom a bizalmat. De érdekes, hogy nem tudod elfelejteni azt a bizonyos régit. Illetve érthető is, pláne ha első szerelem. Még a férfiak is emlékeznek azért azokra a szerelmükr,e kaik fontosak voltak, csak nem maradhattak együtt. És ez így jó, ezért vagyunk emberek. Csak éppen leeht a férjedbe is szerelmes vagy. Csak éppen belé úgy, mint egy felnőtt, míg ugye tiniként másként voltál abba a bizonyosba és megmaradt benned. És bizony a rózsaszín köd azért emlékezetes. Ez meg viszont temrészetes. Ezért vagyunk emberek.
2010. okt. 1. 22:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves bánatni akaróm már megint nem értesz én nem a rózsaszinködben mentem férjhez és nem rózsaszinködben szültem gyereket és nem is voltam tini.23évesen talán már felnöttem most meg 27 vagyok talán már nem tini.És ismételten mondom h te begyöpösödött vagy akit vagy elkerült a szerelem egész életében vagy csak egy volt...azért kiváncsi lennék az életedre ha már igy osztod az észt...és ilyen tapasztalt vagy.Az én gyerekem semmit nem fog megsinyleni söt...és ne csinálj ugy mintha én lennék az egyetlen a világon aki válik.És mint mondtam férjem gyerekkorom óta ismerem és mai napig is jóban vagyunk báráti viszonyban és sem ö sem én nem játszom meg magam és tisztában vagyunk egymás érzéseivel...ezért miért bánt téged?A gyereket pedig imádjuk mind2en.És mi az h én ostoba vagyok???Ismersz?Nem!Szerintem meg te vagy az...már fentebb is irtam olyanoktól várok kommenteket akik szintén igy éreznek ök tudnak segiteni öket érdemes olvasni.És az elötted szóló(akit szintén leszóltál) nagyon kedves és öszinte és legalább ö hasonlóan érze mint én.Az ö irását szivesen olvasom.De te minek teszed??Csak azért mert megkeseredett vagy és nem hiszel a szerelemben azért nem kell mindenkinek a kedvét elvenni és nem kéne mindenkit betámadni.Nem bá

nám ha nem irnál többet söt.

2010. okt. 2. 12:38
 17/20 A kérdező kommentje:
22:35nek ha gondolod és szeretnél beszélgetni nyugodtan irj privát üzenetet..veled érdemes lenne társalogni.üdv
2010. okt. 2. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Igazi? Nem, nincs. Az van, aki te vagy, és akihez alkalmazkodni tudsz. És nyilván fordítva is így van.

A szerelem, a kapcsolatok egy tanulási folyamat. Egymást tanuljuk- egymástól tanulunk. Ha figyelek, mindig egy kicsit többet tudok majd, és talán nem követem el azt a hibát x -nél amit előtte y-nál elkövettem.

Nincs olyan hogy minden klappol, és folyamatos lángoló szerelem. Ez a füzetes regényekben, meg a romantika tv-csatornán található.

Itt is az van, amit magadnak megteremtesz, és amit te fektetsz bele.

2010. okt. 4. 15:47
 19/20 anonim ***** válasza:
jah és én lány vagyok (előző) szóval legyetek szívesek nem általánosítani, hogy a nőknek nincs logikájuk, és álomvilágban élnek! köszönöm!
2010. okt. 4. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
IDIÓTASÁG. Ezt csak a szemét amerikai filmek táplálják belénk aminek semmi köze a valósághoz. A valóság ennél sokkal kegyetlenebb és szemetebb.
2010. okt. 4. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!