Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 évesen három gyerek mellett féltünt a régi szerelmem. Messengeren írunk,kedveskedünk,de főleg poénkodunk oda vissza. Neki nincs komoly barátnője,nekem itt a férjem akit biztos hogy nem hagynák el.Csak előtörtek a régi szép emlékek .Mit tegyek?
Nem akarok tőle semmit, de hogy poénkodtam vele én is,lehet biztatva érzi magát.Szeretnék kiszállni,hogy a barátság megmaradjon.
Hogy csináljam,mit mondjak neki?
Mindenképpen próbálj erőt venni magadon!!! Tudom, hogy NAGYON NEHÉZ(!) de akkor is!!!
Ha én másfél éve egyre HEVESEBBEN(!) ÉS VADABBUL(!) ellenállok egy volt feleségét imádó/istenítő férfi mindenféle elkeseredett ostromolási kísérleteinek, akkor tegyél Te is így!!!
Nagyon sok apró jelből rá lehet jönni, ha valaki nem egészen őszinte. Én nagyon figyeltem éberen, mint a nyúl.
Ne alázd le még jobban magad! Önbecsülésed, gerinced legyen!
Az sem biztos, hogy TITOKBAN(!) nincs valakije!
48N
Ja, és ÉRTÉKELD ÁT MAGADBAN(!) valahogyan a múltadat. Távolodj el tőle! Tiltás, törlés, ÁTÉRTÉKELÉS(!)
12-es válaszoló voltam.
Ui: nekem az segít, hogy tavasszal hosszú évekre külföldre utazik. Vinne ugyan magával, de valamiért azt érzem, hogy nem szabad neki elhinni semmit! Azok a bizonyos "árulkodó" jelek...
Álszent lepontozó bagázs. 😂A csaj ugyanúgy benne lenne egy kis etyepetyébe a régi idők emlékére.
Kár ezt tagadni. Csak most jön az álszent duma hogy jaj én soha nem csalnám meg a férjem. Azt közben otthon remeg amikor ír a pasi. 😂 Mindenki tudja hogy ebből előbb utóbb dugás lesz. Itt semmilyen barátságról nincs szó.
Lehet ezt is lepontozni. 🤡
"Sokszor azon kapom magam, hogy várom az üzeneteit. Ha nem ír,akkor írok én.Teljesen megalázom magam."
Atyaúristen. Ez fordítva neked hogy esne?
Ezt hogy kell elképzelni?? A férjed a másik szobába, te meg ott ülsz és várod, mikor ír az ürge??
Mintha egy bakfis írná ezeket. Hallgass a józan eszedre.
Édesanyámnak volt egy nagy szerelme még gyerekkorában. A fiú családja viszont elköltözött külföldre (akkor még a kommunikáció is nehéz volt), és elszakadtak egymástól.
Kb 25 éve élt szerető házasságban az édesapámmal, amikor eszébe jutott, hogy talán fent van Facebookon az első nagy szerelme.
Meg is találta, telefonszámot cseréltek, és asszem olyan hetente 1x beszélgettek, nosztalgiáztak.
Édesapám tudott róla - természetesen anyum első dolga volt, hogy megbeszélje vele - és hagyta. Bíztak egymásban, tudta hogy nincs ott semmi hátsó szándék.
Édesapám pár éve elhunyt, anyum és a régi szerelme összejöttek. Apum sosem tabutéma, rendszeresen emlegetjük, és mesélünk neki róla :D
Anyummal nagyon közel vagyunk egymáshoz, mindent meg tudunk beszélni. Amikor kettesben vagyunk, akkor el szokta mondani, hogy nagyon-nagyon szereti a mostohaapámat, de neki az édesapám volt a társa, nagyon szeretné visszakapni - tehát tényleg nem volt semmi extra a beszélgetésekben.
Kérdésedre a válasz: Ha a férjed esetleg nem tud erről, mindenképp avasd be. A régi szerelmeddel szemben meg egyértelműen húzd meg a határvonalat, mondd el neki, hogy itt már csak barátságról lesz szó, mert boldog kapcsolatban élsz.
A továbbiakban személy szerint semmi kivetnivalót nem látok a beszélgetésekben. Ha elkezdi feszegetni a határokat, szólj rá, esetleg kicsit vissza is vonulhatsz a beszélgetésekből.
Itt a probléma az, hogy te kimondva, vagy kimondatlanul, de rá vágysz. Ha nem akarnál tőle semmit, akkor nem várnád ennyire. Legalább magadnak ne hazudj!
Aztán pedig gondold át, hogy mit is akarsz! És hogy miért! Van egy olyan érzésem, hogy nem vagy boldog a jelenlegi kapcsolatodban. Vagy valami biztos, hogy nem működik jól, és azért mozgat meg, egyelőre csak a fantázia szintjén, hogy milyen lenne mással az élet. Ami egyébként korántsem biztos, tök más dolog beszélgetni, meg fantáziálni valakiről, meg tök más dolog együtt élni vele.
Ha meg ez baráti társalgás - azt is várhatja az ember, miért ne várhatná? -, abban semmi rossz nincs. Barátnőm is tud róla, hogy az exem szokott néha írni, mégsem majrézik miatta. Pedig az exem azért hébe-hóba bepróbálkozik nálam. De barátnőm tudja, hogy őt szeretem, és tudja, hogy másnak esélye sincs.
Isten óvjon az ilyen nőktől!
Értem én hogy már nincs meg a férjed és közted a szerelem, de legalább ne fordulnál egy másik ember felé ha együtt vagy valakivel!
ez azért azt jelzi, h. már nem vagy szerelmes a férjedbe, és másra vágynál.
letilthatod, de csak még többet fogsz gondolni rá.
és hát dehogynem akarnál tőle vmit, különben nem írnál rá mindig, meg nem várnád, h. írjon.
lehet, h. számodra ő az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!