Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viccelődik mindennel?
Figyelt kérdés
Írok példákat arra, hogy a barátom miket mond nekem. Mondja, hogy ő a szilvesztert inkább a haverjával tölti, mondom neki, hogy csak nyugodtan, de utána rávágja, hogy csak viccelt. Vagy mondja nekem, hogy nálunk miért műfenyő van, miért nem igazi fenyő, mennyivel jobb az igazi fenyő, náluk olyan van. Meg hogy fáj a fogam, miért kell azzal orvoshoz menni stb.2022. dec. 18. 21:43
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy én szeretem az angolt, és azt is tanultam, akkor egyből leszólja, hogy az mennyire szar nyelv már. Vagy kávét iszok, és az milyen gusztustalan már, én olyan szájjal meg ne csókoljam.
2022. dec. 18. 21:44
2/4 anonim válasza:
Ez nem viccelődés, ez fikázás, piszkálódás.
4/4 anonim válasza:
Elég gyerek agyilag, fárasztó lehet én ilyen embert nem viselnék el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!