Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez gázlángolásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gázlángolásnak számít?

Figyelt kérdés
Barátnőm valamilyen fajta skizofrén, de hiába szedi a gyógyszereit az utóbbi időben már kiborító amit művel. Állítja, hogy a szomszédaink figyelik őt, meg akarják mérgezni meg ilyen hülyeségeket. Sokszor már mikor elegem van, és megunom, akkor direkt ráteszek egy lapáttal, hogy 100%, hogy figyeli valaki, mert este szoktam látni alakokat, meg, hogy az ételébe rakhatott valamit a futár, mert sokáig matatott az ajtó előtt.

2022. dec. 18. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én élvezem, hogy direkt hülyítem, utána meg pánikol."

Ezt még úgy 10 éves korodig megtehetted, 18 fölött büntetik.

2022. dec. 18. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem gázlángozás, hanem rosszul ban beállítva a gyógyszere, vagy nem szedi normálisan és aktut fázisban van a betegsége! Pszichiátert fel kell keresni!
2022. dec. 18. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 hát ha te azt élvezed, hogy más szenved tőled, akkor te sem kevésbé őrült.
2022. dec. 18. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy pszichiaternél szerintem akkor már parterapiát érdemes kérni mert aki ennyire szeret használni másokat és azon szórakozni hogy irányítja őket annál felmerül a kérdés hogy nem-e pszichopata
2022. dec. 18. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tuti az, 100 %. Csak az a gond hogy a pszichopaták nem közvetlenül észrevehetően, hanem közvetve veszélyesek a társadalomra, termelik ki folyamatosan a súlyos mentális betegeket. Végülis hasznosabb lenne pl az 1 db pszichopatát begyógyszerezni, mint utána a körülötte lévő 10 eredetileg egészségest, akiket tönkretett. Hatékonyabb lenne.
2023. jan. 31. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!