Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az rossz ha a barátom nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rossz ha a barátom nagyon féltékeny? Imádom őt hogy tudassam vele hogy nincs oka féltékenynek lenni? Én 19 éves vagy ő pedig 34 éves.

Figyelt kérdés
Például ha azt mondja hogy csak az enyém vagy meg amikor megyünk valahova és mindig megfogja a kezem vagy megmondja hogy mit vegyek fel azt hagyom és azt is hogy bele nézzen a telefonomba ő elég önbizalom hiányos mivel van 15 év korkülönbség közöttünk és mindig azt mondja hogy fél hogy egyszer egy fiatalabb fiúra lecserélem de ez hülyeség nagyon szeretem őt ő életem szerelme pont azt imádom benne hogy érett és férfias.
2022. dec. 18. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem fog működni. Nekem is volt kapcsolatom 14 évvel fiatalabb nőbel 1 évig együtt is éltünk. Én nem vagyok féltékeny férfi, soha nem korlátoztam semmiben. A kapcsolatunk jól indult, még főiskolára járt, sokat voltunk együtt. Amikor elkezdett dolgozni szinte mindenről beszámolt és megbeszéltük, azt is elmondta, hogy a munkatársával ebédelt és megmutatta az SMS-t amit írt neki. Be is mutatott neki, megismertem, minden rendben volt. Aztán elmaradoztak a beszámolók, úgy jött haza, hogy fáradt és nem igényelte a társaságom. Én mentem el 1 év múlva, közös elbéreltben éltünk, közöltem vele, hogy elköltözöm és dec31 van kifizetve. Sírt aztán többet nem halottam felőle. Soha többet nem csináltam ilyet, tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon kivételes esetben működik, sok idősebb férfi vágyik rá, de el kell fogadni, hogy időleges.
2022. dec. 19. 01:17
 12/12 anonim ***** válasza:

[Off topic]

#11 Ne haragudj, én nyomtam a semlegest véletlenül, pozitívat akartam. Bocsi!

2022. dec. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!