Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod úgy becézne, hogy nigger?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 17:11
11/16 A kérdező kommentje:
Makkrol van szó
2022. dec. 22. 13:11
12/16 anonim válasza:
A makk nem fekete kerdező... fehér embwrt feke makkal nem láttam még... akkor tényleg vissza menőleg réges régről valami nagyon fekete ember lehetet a csaladban , mert csak a negereknek fekete a makja lool.. vagy ilyen genetikai hiba ??
13/16 A kérdező kommentje:
Mondom hogy fehér
2022. dec. 22. 14:33
14/16 anonim válasza:
Rászólnék, hogy ez nekem nem tetszik. Ha újra mondja, megkérdem miért? De lapát, mert ez sértés, bármire mondják.
15/16 anonim válasza:
Mivel elég barna a bőröm így én sértésnek veszem az ilyeneket azonnal. És sajnos naponta kapok ilyen megjegyzéseket retek emberektől. Újabban mindenhol külföldinek néznek, és angolul kezdenek hablatyolni. Ezt is utálom de nagyon miközben magyar vagyok , magyarul beszélek, magyar nevem van.
16/16 A kérdező kommentje:
Na nekem meg németül mert magas szőke kék szemű vagyok. Közben meg zsidó vagyok. Sehogy se jó ez.
2022. dec. 22. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!