Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a pasid disznóvágásnak becézne?
Szívlapáttal tarkón vágnám, de bedobnám a Dunába.
Amúgy az megvan, hogy önmagad is minősíted egy ilyen pasival?
Dehogy van....
Össze se jönnék ilyennel tajparaszttal, kezdjük ott. Az égvilágon semmi közös nincs bennünk.
A disznókért, mint állatokért nem rajongok, de a disznóvágást nettó szadizmusnak tartom, és mélységesen elítélem. Senki olyan nem kellene, aki ebben nem ért velem egyet.
Engem is szokott "becézni" a barátnőm olyasmivel, ami szerintem sokaknak sértő lenne. De nekem nem az, egy régi poén miatt kezdte el, és mindig jót derülünk, ha eszünkbe jut.
De nyilván ha olyan néven szólítana, ami nekem nem tetszik, vagy egyenesen zavaró, akkor megkérném, hogy ne tegye. Felnőtt emberek vagyunk, két értelmes felnőtt ember pedig képes a problémamegoldó kommunikációra. Ha mégsem, akkor annak a kapcsolatnak nincs sok jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!