Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mekkora problema egy parkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Parommal meg tizenevesen kerultunk ossze, nagyon jol megvoltunk mindig is es evek utan is szerelmesek vagyunk egymasba, viszont igy hogy teltek az evek es kezdunk kibontakozni felnottkent, sajnos egyreinkabb eszreveszem illetve a kornyezetem is hogy eleg durva intellektualis kulonbseg van koztunk. Mas az erdeklodesi korunk is ebbol kifolyolag egy kicsit, persze mikor egyutt vagyunk nagyon jol erezzuk magunkat es erzelmi problemak sosem merultek fel, viszont elgondolkodtam hogy esetleg egy hazassagban mekkora problemat okozhat ha a no magasabb intellektussal rendelkezik mint a ferfi? Hosszutavon ilyen korulmenyek kozt mukodhet ez a kapcsolat?
2022. dec. 18. 00:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Hu hat ez elég durva. Nem tudom, hogyan lehet olyanhoz vonzodni vagy szerelmes lenni, akivel ennyire nem tudok beszélgetni. Nekem szükségem van a mely beszélgetésekre akar globális aktuálpolitikai dolgokról, úr kutatásról, nyelveszetről, a semmiről nem szóló small talkok borzasztóan lefarasztanak és azért a párom nem egy olyan ember, akitől elviselem azt, ha csak ilyen formában és “mélységben” beszélgetünk. Én ezt már a kapcsolat elején sem bírtam volna, de végülis az a lényeg, hogy neked beleférjen.

Aztán majd egyszer jön egy férfi, aki intelligens és tájékozott lesz, és nem fogod érteni, mi tartott benne évekig a mostani kapcsolatodban…

2022. dec. 18. 11:50
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Ha meghoztad a döntést, hogy elhagyod, mert nem egyeztek intellektusban, nehezítheti a helyzeted, ha van olyan félelmed, hogy nem találsz magadhoz hasonló partnert. Kívánom, hogy ne így legyen. Persze ezek az én félelmeim, neked lehet, hogy nincsenek ilyenek.
2022. dec. 18. 11:51
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

A párkapcsolatban azért fontos lenne ez. Szóval szerintem nehéz ügy. De nyilván sok más fontos dolog van, amiben összeilletek, közös célok, világnézet, miegymás...

Még ha ő nem is ássa bele a részletekbe magát annyira, csak átsiklik-sodródik ezekben a dolgokban, attól még összeillhettek.

Arra kéne rájönnöd, hogy elég-e az a közös pont, ami megvan bennetek, hogy összetartson titeket.

Tehát pl hogy alapíthattok-e családot közösen, felnevelhetitek együtt a gyerekeket, jó nevelésben, stb... gondold át hosszú távon, hogy ezek mennyire megvalósíthatóak közösen.

És hát próbáld elképzelni, hogy mással jobb lenne?? Na ez az, amire nem igazán kapunk választ sajnos, amíg ki nem próbáljuk. De sajnos egy életben csak egyszer próbálkozhatunk igazán, mert nincs többre idő.

Vagy mittomén, van egy ismerűsünk, akinek 8 gyereke van 5 apától 🤷‍♂️ ő mindent kipróbált 😃 szóval még ilyen is megoldható.

2022. dec. 18. 22:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"nem igazán tudom elképzelni magam nélküle egyelőre.

ha neadjisten ugy alakul par ev mulva hogy megsem mukodik ez koztunk, tisztelettel es szeretettel fogok viseltetni iranyaba mindig."

Más a szeretet és a tisztelet, a szerelem, és a házasság gyerekekkel.

"eleg durva intellektualis kulonbseg van koztunk. Mas az erdeklodesi korunk is ebbol kifolyolag egy kicsit"

Szerintem már most sem jó így neked, a közös szabadidős és külön programokat is befolyásolhatja, és állandó hiányérzetet okozhat neked.

2022. dec. 19. 11:28
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
21-es jól mondja - "Aztán majd egyszer jön egy férfi, aki intelligens és tájékozott lesz, és nem fogod érteni, mi tartott benne évekig a mostani kapcsolatodban…"
2022. dec. 19. 11:32
 26/27 anonim ***** válasza:
48%

"evek utan is szerelmesek vagyunk egymasba"

Lehet, hogy egy szuper intelligens és tájékozott valakibe nem lennél szerelmes.

Legyen jó, amíg jó, becsüljétek meg egymást - hol ezért, hol azért.

2022. dec. 19. 12:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Igazából hogy vagy szerelmes belé, ha nem tudsz vele jókat beszélgetni? Nem beléd kötés, érdekel a válasz. Persze, nem is kell szapioszexuálisnak lenni, lehetsz anélkül is szerelmes belé, hogy felnéznél a műveltségére vagy a pengeéles logikus eszére stb. A jóemberségébe esetleg? Mert amilyen jelzőket írtál róla magyarázatképpen, azok inkább ezt mutatják. Nem mintha lehetne definiálni a szerelmet, vagy az okát pontosan. Én szívesen veszem, ha megpróbálod.
2022. dec. 19. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!