Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok erre?

Megmondanám neki, hogy sajnálom, hogy így érez ezzel kapcsolatban, de én nem akarok tőle soha többé semmit, és próbáljon meg továbblépni.
Pontosan tudnám, hogy ez megint nem arról szól, hogy mennyire szeret engem, hanem arról, hogy nem esik jól egójának, hogy a "játékszere" továbblép, hogy már nem ő birtokolja a kontrollt felettem.

Ha valakivel szakítasz akkor mi közöd hozzá? SEMMI. És neki sincs köze hozzád. Volt 5 éve hogy megbecsülje a kapcsolatotokat. Ő nem ezt tette.
A legnagyobb szemétség a másikat érzelmileg zsarolgatni, figyelgetni hogy kivel randizik, és bűntudatot kelteni benne.
Ne hagyd hogy ezt tegye veled. Nyugodtan ismerkedj másokkal, akik ha minden jól megy akkor majd tisztelnek és megbecsülnek téged.
Alapból egy párkapcsolat nem a sajnálaton kell hogy alapuljon. Volt 5 éved hogy észrevedd hogy ő milyen ember. Ezek után még sajnálatból vissza akarsz menni??? Legyen eszed! Ne dőlj be az érzelmi zsarolásnak. Főleg ne egy olyannak aki megcsalt és függőségei vannak.
Akik ilyenkor visszamennek egy életre tönkreteszik magukat pszichésen.
Nem is kellene beszélned vele. Zárd ki az életedből (minden téren) és nyugodtan keress magadnak egy másik párt. Nem vagy a tulajdona, azt csinálsz amit akarsz.
Nem is értem, hogy miért hagyod hogy felhívjon? Miért nincs letiltva? Jó neked, hogy érzelmileg zsarolgat?
Hidd el, vannak még normális pasik...

Mit reagálnék?
Letiltanám mindenhonnan!

Miért nem tiltottad még? Minek kell megadni az esélyt eleve, hogy felhívhasson?
"5 évig voltunk együtt a párommal,nagyon sokat bántott! "
Szakítás = No contact.
Ha színdarabra vágysz, menj színházba inkább...
5 év alatt nem tudott megváltozni, majd most meg fog?
"viszont tudom,hogy ez csak egy manipuláció."
Ügyes kislány.

"5 évig voltunk együtt a párommal,nagyon sokat bántott! Volt a kapcsolatunkban megcsalás,függőségek stb."
"és estére tudta a volt párom,hogy randiztam valakivel. Egyből írt,hívott,hogy ő soha nem gondoltam volna,hogy ezt képes leszek megtenni,mikor mi csak egymásnak vagyunk,közben zokogott."
Ez se arról szól, hogy hirtelen megvilágosodott, hanem meghallotta, hogy mással randizol és feléledt a birtoklási vágy.
Ha meg akarod magad ettől kimélni, akkor tiltás.
Ő se törődött a te lelkeddel, mikor bántott.

Mit tennék?
Az életben nem szólnék többet hozzá és mindenhonnan letiltanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!