Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még küzdenem érte,vagy felejtsem el?
3 év kapcsolat és másfél év házasság után a párom azt mondta elege lett belőlem és elválik tőlem.Az a "bűnöm" hogy nyáron,illetve ősszel nélküle is elmentem szórakozni barátokkal.Nem csaltam meg.Ő sosem ért rá,hétvégén is dolgozott és ezért mentem nélküle.Fél év alatt maximum 4-5 alkalom volt.Borzasztó féltékeny típus,fejébe vette hogy biztos megcsaltam,pedig semmi bizonyítéka és sosem tettem volna ilyet.Szeretem.
A válási papírok már megjöttek...sokat sírtam,könyörögtem neki.Szóbam,írásban...hónapok óta nem járok sehova,annak ellenére hogy ő sokszor munka után este 8-ig kocsmázik és nem törődik velem.Barátokról lemondtam...próbálok kedvébe járni,"minta" feleség vagyok.
Makacs,azt mondja döntése végleges.Nem hat semmi.Szex már nincs,külön alszik,azt mondta,válás után költöznöm kell a 6 éves fiammal aki apjaként szereti...már vele sem foglalkozik,régen nagyon szerette.Nincs senkije,azt tudom.Azt állítja,mai világban nincs olyan hogy bizalom...kb fél év mire elköltözünk,addig meggondolhatja magát? Mit tegyek? Adjam fel? Nem akarom elveszíteni.Megéri küzden? Nem hiszi el hogy nem csaltam mwg...alig látjuk,keveset van itthon,hétvégén is maszekol...hozzám se ér,se uszi,se ölelés...anyagilag semmibe nem segít be,ennivalót is én veszem.Lelkileg nehezen viselem..

"most már persze mondja hogy mehetek barátkozni akivel akarok"
Persze , mert már elmart mellőled mindenkit. És nagyon nagy fiúnak érzi magát , mert ő bevan biztosítva! Kérdező szedd össze magad . Áll talpra anyagilag és húzz el a környezetéből , olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudsz. Egy bántalmazó kapcsolatban élsz.
Csak anyu él,hozzá nem tudnánk költözni.
Más rokonhoz sem.
Ha más nincs,marad az albérlet

A házassági szerződés engem is véd,válás után két hónapig nem rakhat ki minket.Ez még így kb fél év.Munkám nincs jelenleg,de ezidő alatt azon leszek hogy talpra álljak.
Félretett pénzem az van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!