Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnátok a helyemben a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnátok a helyemben a csaj miatt?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt. Előttem pár hónappal voltak együtt a csajjal. Azt mondták a barátai, hogy lányért még így nem volt oda a párom, mint érte. Ráadásul már kezdetektől fogva nagyon tetszett neki a lány (1 éve találkoztak először). Elvileg “nagyon aranyosak” voltak, meg szikra meg mit tudjam én, nagyon durván megnyíltak egymásnak stb. Csak a párom végül 1,5 hónap után dobta, mert “nem illettek össze”. (Haverja szerint ez valójában azt jelenti, hogy a párom retteg attól, ha valakivel túl közel kerülnek egymáshoz, és ellöki inkább.)

Egy hónapig még valamennyire jóban voltak, (de nem volt már köztük semmi, csak nem utálták egymást, néha beszéltek) aztán a csaj kiakadt, mindent a fejéhez vágott. Tényleg durva veszekedés volt, mert végighallgattam, és ezután jöttem én képbe.

Engem csak látásból ismert a párom, szóvak felém nem volt ez az igazi “tetszés” dolog, csak nekem tetszett ő nagyon. Még a “vita” napján csókolóztunk és gyakolatilag utána össze is jöttünk. Mondta, hogy nem érdekli a lány, idióta.

Ami aggaszt: Azóta már bocsánatot kértek egymástól, a párom visszakövette instán, likeolja a képeit. Nagy mosolyogva messziről köszönnek egymásnak, meg láttam, hogy kicsit beszélgettek is. És lehet hogy én képzelem bele, de szerintem nem akárhogy néznek egymásra. Most lehet, hogy még érez valamit, vagy tök oké, hogy ezek vannak? Vagy most megint ő kell neki mert mar megint “elerhetetlen”?

2022. dec. 16. 01:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ez benne is van a pakliban, mert mint kiderült az eddigi a baratnoit megcsalta, és konkretan a szakitas napjan (4 eves kapcsolat utan) már massal volt rogton
2022. dec. 16. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor remélem tudod mi a teendő és nem várod meg még megcsal vagy ő dob ki, mert egy olyan típusú fiú, mint a párod bármikor megteszi...
2022. dec. 17. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!