Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? Másfél éve van egy párom akinek gyereke van, én szeretném ha elkezdenénk a baba projektet de ő azt mondja még nem akar ráérünk, meddig várjak?
Szimplán féltékeny a párja gyerekére a kérdező.. Nem esik jól a kis lelkének, hogyha ott a gyerek ő háttérbe szorul. Azért kell neki ennyire, hogy próbálja kikosarazni, kevésbé fontossá tenni a meglévőt.. Nekem nagyon így esik le a szitu.. Hát ez az tényleg miért kell gyerekes emberrel kezdeni?
Ha neked is lenne megérteném mert egymásra találtatok tudjátok mivel jár ez a dolog stb.. Sokkal jobban járnál, ha kezdenél egy olyannal akinek nincs, de ha neked ez kell hát szenvedj akkor tovább, majd elmérgezed vele a kapcsolatotokat.
“megértem, kell kompenzálni,úgy is pici lesz a baba és amíg alszik etem pelenkazom, addig az apjával lesz a nagy“
Magyarul egyedül maradsz a kicsivel amíg apu a nagyot kompenzálja, aki nem a te gyereked. Ez rosszul hangzik. Utálni fogod a helyzetet (jogosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!