Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Exes téma

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Exes téma

Figyelt kérdés

Pár hete vagyunk együtt a párommal, és nemrég derült ki(magától mondta el egyébként) hogy beszél az exevel. 2 éve szakítottak, azóta is tartják a kapcsolatot kb heti rendszeresseggel. 7 évig voltak együtt, tehát egy elég hosszú ideig.

Együtt nőttek fel, mindkettőjüknek az első komoly kapcsolata. Állítása szerint már a végén is csak barátként tekintettek egymásra, nem volt köztük érzelem.

Azt mondta, ha szeretném megmutatja a beszélgetéseiket,nincs semmi titkolnivaloja, csak hétköznapi dolgokról szoktak beszelni.

Én inkább nem szeretném látni.

Amikor elmondta, hogy még van köztük kommunikáció,nekem ez nem tetszett, és hangot is adtam neki, hogy szerintem ez nem egy normális és egészséges dolog.

Az volt a válasza, hogy tisztában van vele, és ezentúl nem beszélnek akkor, ha engem zavar. Most a napokban újra felhozta a témát,elmondta hogy beszélt a csajjal, es hogy az a megállapodásuk, hogy egy hónapban egyszer beszélnek egeszen addig, amíg a lánynak nem lesz párkapcsolata. Elvileg nincsenek barátai, es nem tudja kivel megbeszélni a dolgait.

En szinten egy 7 éves kapcsolatból léptem ki egy évvel ezelőtt, mi is sokáig beszéltünk még utána,de amióta komolyra fordultak a dolgok a párommal már egyáltalán nem.

Szerintem nem lehet teljes mértékben jelen lenni egy kapcsolatban úgy,ha még félig a régiben vagy.

Nektek mi a véleményetek erről?

Kicsit szemétnek erzem magam,hogy jövök en akit ismer pár hónapja,es meg akarom szakítani köztük a kapcsolatot, mert pontosan tudom, hogy miről is van szó,es milyen koteleket is jelent egy nagyon hosszú ideig tartó első szerelem de bizonytalan vagyok. Az az érzés van bennem,hogy mégis hogy jövök en ehhez? De mindeközben meg tudom,hogy ez hülyeség, hiszen velem van együtt, tehát igen is jogom van hozza, ha engem zavar, és velem akar lenni.

Tartok tőle,hogy itt bizony még vannak érzelmek, es ezért nem tudják egymást elengedni.

Ezt leszámítva minden rendben van köztünk. Tudom, hogy fontos vagyok neki,es kezd megszeretni,mondja,es érezteti is.

Nektek mi erről a véleményetek?

Várjak még, vagy mondjam el, hogy nem szeretném, hogy beszéljenek?

25 évesek vagyunk

2022. dec. 14. 12:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
15%

#12! Akkor ezek szerint minden baráttal meg lehet szakítani a kapcsolatot, ha összejössz valakivel, hisz mi az amit a "pároddal" nem tudsz megbeszélni, ezért a barátokkal kell, nem igaz? Amúgy kb.minden. Egy 8-10+ éves ismeretséget hasonlítasz össze egy pár hetes járogatással, ahol a másik fél meg szinte idegen.

Kérdező! Ha már így felajánlotta szerintem mégiscsak kérd meg egyszer random, hogy mutassa meg a beszélgetéseiket(ne akkor, amikor számít rá.) Szerintem megnyugodnál. (Vagy nem, de akkor legalább időben kidobhatnád.) A bizonytalanság sokkal félelmetesebb lehet, mint a valóság.

2022. dec. 14. 13:44
 22/34 A kérdező kommentje:

Jajj már vártam a minek jöttél ide kérdést😁

Véleményekre voltam kiváncsi, mily meglepő ez egy ilyen oldalon, ebben a témakörben!!

2022. dec. 14. 13:44
 23/34 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az nem mindegy hogy van egy gyerekkori barátod (aki ellenkező nemű) és akivel soha nem volt kapcsolatod, nincs szexuális vonzalom, és vele beszélgetsz, vagy egy gyerekkorban kezdődő de párkapcsolattal végződő exeddel akarod e tartani a kapcsolatot.

Ki lehet forgatni amit írtam, de aki magába néz és elgondolkodik az érti hogy miről van szó.

Más az a barát aki tényleg mindig csak barát volt, és más az akivel párkapcsolatban voltál (voltak érzelmek és szex is), de valami oknál fogva nem tudod lezárni a történteket.

Így könnyen találhatja magát a kérdező egy "ha ló nincs, jó a szamár is" kapcsolatban. Tehát ellelkizget a párja az exével, de közben meg a kérdező is jó lesz még "valamire".

Azért elég vicces a gyk népe, mert pár kérdéssel lejjebb meg mindenki arról győzködte a kérdezőt, hogy "hagyja az exét, nem nézünk hátra, felmelegítve csak a káposzta jó, tudni kell továbblépni az exek után ha nem megy akkor tiltás, nincs írogatás a másiknak(!)"....

Erre ennél a kérdésnél meg majdhogynem a kérdező a gonosz némber, hogy mit is képzel ő, hogy normális párkapcsolatot akar, ahol a párja rá koncentrál és nem az exére. Idióta egy világot élünk komolyan mondom, én már semmin sem csodálkozom.

Itt a pasas a hunyó, mert mind a két nő kell neki, csak más szempontból. Ha igazán tökös lenne, akkor ezt bevallaná.

2022. dec. 14. 14:08
 24/34 anonim ***** válasza:
79%

Itt némelyik hozzászólást olvasva még én éreztem magam kellemetlenül. A kérdező feltett egy kérdést, nem azzal van a baj, hogyha valaki nem ért egyet vele, hisz különbözőek vagyunk, mindenkinek más az ingerküszöbe.

Lehet ám véleményt nyilvánítani, vitázni személyeskedés nélkül is. Akinek nem inge...

2022. dec. 14. 14:24
 25/34 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor ezek szerint minden baráttal meg lehet szakítani a kapcsolatot, ha összejössz valakivel, hisz mi az amit a "pároddal" nem tudsz megbeszélni, ezért a barátokkal kell, nem igaz? "

Azért ne hasonlítsuk már össze a barát meg haver témakört azzal, hogy valaki együtt van valakivel 7 évig. Az nem teljesen egyezik meg a barát fogalmával, hiszen már együtt voltak, gyengéd érzések fűzték össze őket. Soha nem lesz olyan, mint egy sima barát.

"egy hónapban egyszer beszélnek egeszen addig, amíg a lánynak nem lesz párkapcsolata."

Akkor ezzel az erővel ez a pasasra is vonatkozhatna, hiszen neki lett párkapcsolata, akkor miért is nem hagyja abba? Mert nem akarja, mert kötődik. Ha valaki valakinek nem számít, akkor nem beszél vele ennyi. A kérdező miért tudta abbahagyni? Ő is 7 éves kapcsolatból lépett ki, mégis abba tudta hagyni. Miért? Mert az új párjára koncentrál, így a normális. Nem b_szkódni az exel barátság címszó alatt. Lehet lepontozni.

2022. dec. 14. 14:31
 26/34 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg ez úgy működik, hogy majd a srácot megkérdezed, hogy neki mit jelent az exe, ezután pedig figyelembe veszed a válaszát. Nem a saját mantráidat ismételgeted, és nem magadból indulsz ki. Mert gondolom te nem beszélsz az exedddel, mert tudod hogy bármikor rámásznál ha a közeledben lenne. Na, ezzel nem mindenki van így. A párod vagy így működik mint te, vagy nem, vagy jelent valamit neki az exe, vagy nem. De ne döntsd el helyette. Ennyi.
2022. dec. 14. 15:51
 27/34 anonim ***** válasza:
81%

23-assal értek egyet, ezt jól megfogalmaztad:

"Így könnyen találhatja magát a kérdező egy "ha ló nincs, jó a szamár is" kapcsolatban. Tehát ellelkizget a párja az exével, de közben meg a kérdező is jó lesz még "valamire"."

Kérdező, én megértelek amiatt, hogy rossz megérzésed van ezzel kapcsolatban.

26-os, te meg miért pattogsz így? Már nevetséges, ahogy támadod a kérdezőt, nagyon eltúlzod.

2022. dec. 14. 16:37
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

"az a megállapodásuk, hogy egy hónapban egyszer beszélnek egeszen addig, amíg a lánynak nem lesz párkapcsolata"

Aha, szóval a párod jövendőbelijének az érzései számítani fognak, de a tied nem. Miatta majd abbahagyják, miattad nem. Azért ez sokat elárul.

2022. dec. 14. 16:42
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
Vagyis a párod exének jövendőbelije.. :)
2022. dec. 14. 16:43
 30/34 anonim ***** válasza:
17%
Nem túlzom el, miért szerinted normális ha valaki annyira fél hogy rámászik az exére, hogy ezen kell témázgatni? Ez beteges. És ha az utcán meglátja? vagy akkor más városba költöznek? A környezetemben mindenki olyan hogy nem fél a normális baráti exétől, ha van párja akkor egyszerűen nem vágyik rájuk, mert a párjába szerelmes. De lehet a gyakorin ez a divat, az emberek nem szerelmesek, csak erőlködnek.
2022. dec. 14. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!