Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt rá példa, hogy itt ismerkedtetek meg a GYK-on? Szerintetek itt lehet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 10:13
1/6 anonim válasza:
Lehet, de interneten ismerkedni nem érdemes.
2/6 anonim válasza:
Igen, és interneten is érdemes, ha őszinték az emberek.
3/6 Fülünyúl válasza:
Interneten lehet, erre számos példa van. Ráadásul interneten már valamennyire a beszélgetések alatt kiismered az illetőt, képet is látsz róla, így kevésbé stresszes egy élő találkozó ezek után, és biztosabb a közös téma ill. a kölcsönös szimpátia, mint amikor bármilyen helyen élőben próbálsz ismerkedni első benyomások alapján.
Konkrétan a GYK szerintem alkalmatlan erre, itt az anonimitás miatt mindenkinek nagy a szája és profi megmondóember, de ha már valaki olyat ír, hogy oké, akkor kattints a privátra és írj e-mailt, előjön a nyuszi az emberekből.
Hiába sír itt sok lány, hogy egyedül van, meg nem talál férfit, hiába jelentkezik azonnal fél tucat fiú, egyiknek se fog (mer) írni. Vica versa is igaz.
4/6 anonim válasza:
Én már ismerkedtem itt, egyáltalán nem lehetetlen :) Mi is ilyen "X éves vagyok, de még sose volt senkim"-típusú emberkék voltuk, mi mertünk írni egymásnak, találkoztunk is párszor, de aztán nem lett belőle semmi, mert kiderült, hogy ég és föld vagyunk :)))
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy vannak e olyan bátor emberek, akik ezt bepróbálták már, hisz a válaszokból nagyjából le lehet szűrni az ilettő gondolkodását, érettségét és felfogását a dolgokról.
2010. okt. 1. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!