Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan lehetnék megsértődve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lehetnék megsértődve?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy lánybarátja. A lány nem szokta keresni mióta együtt vagyunk, csak a párom ír neki. Ennek a lánynak szívezi minden képét, alá is kommentel, hogy gyönyörű stb. Már nem abban a korban vagyunk, meg ez totál kellemetlen nekem is. Lassan harminc leszek, és ezen idegeskedem. Megkértem, hogy fejezze be, de azt mondta ő olyan mintha a tesója lenne( ?! )Mondjuk a csajszi tényleg nem csinál semmit. Rá egyáltalán nem vagyok mérges. Nem akarok hárpia sem lenni…De igazság szerint engem nagyon zavar. Jogos az az érzés bennem, hogy ez baromira nem esik jól?
2022. dec. 12. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
A pontos kifejezés : kúrólike. Ha annak ellenére, hogy beszéltél vele és folytatja, szerinted mennyire tisztel? Azt írod a lány nem csinál semmit. Ez tök jó. Na és ha egyszer mégis megváltoznának az érzései? Nem akarlak megijeszteni, de érzed szerintem , hogy ez így nem a legjobb kapcsolat.
2022. dec. 12. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vajon, ha fordulna a kocka őt nem idegesítené??

Jelezted, nem változtat rajta, mást nem nagyon tudsz.

Neked kell mérlegelni mennyire zavar ez a dolog, hogy hosszútávon mennyire lenne ez megterhelő.

Elmondom neked vannak olyanok sajnos, aki titkon örül, hogy ő ott lájkolgat, téged meg majd megesz a féltékenység.

Ha ez elejétől kezdve így megy, akkor valószínű ezek után is így fog.

"Jogos az az érzés bennem, hogy ez baromira nem esik jól?"

Miért, ha valaki azt írja itt, hogy nem nem jogos, akkor ezek után nem fog zavarni? Ez nem így működik. Mást meg más zavar.

2022. dec. 12. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azonnal kidobnam, akad ezerszer jobb pasi ám kérdező tudod...
2022. dec. 12. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Lehet a lány azért nem csinál semmit, mert veled ellentétben tisztában van a pasid igazi jellemével.
2022. dec. 12. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyok otthon ebben a Facebook világban, mert én fent se vagyok, annyira nem érdekel, de az tuti, hogy nekem a tesómmal kölcsönös a "szivecskézés". Ha a lány nem csinál semmit, akkor én azt pont nem pozitívumnak értékelném. Az nem barátság, hanem a pasid egyszerűen fut utána, a csajnak meg nem kell🤷🏼‍♀️
2022. dec. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!