Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál a barátom hülyének beállítani?
Sokszor hazudik dolgokról, amikre én teljesen másképp emlékszem, mint ő.
Egyszer emlékszem hogy korábban láttam hogy egy női ismerősére keresett rá facen, és mondtam is neki, de letagadta. Azt mondta biztos együtt kerestünk rá, pedig nem.
aztán egyszer előfordult hogy a távirányítót egy bizonyos helyre leraktam mielőtt kimentünk a szobából, és utána visszamentem a szobába és nem ott volt. Aztán megláttam egy teljesen másik helyen, és a barátom mondta, hogy nem ő volt, bolond vagyok, mert rajta keresem. Utána erősködtem neki, hogy biztos nem én raktam oda, utána beismerte, hogy ő volt, és hogy csak viccelt.
Egyszer elmeséltem neki, hogy az exem szakított velem, akkor is az volt a reakciója rá, hogy biztos azért hagyott, mert nem vagyok százas, nem vagyok normális.
Én ilyenkor mikor ezeket a dolgokat mondja, elkezdek magamban kételkedni, hogy nem vagyok elég jó, szerethető stb. De mikor kérdezem tőle, miért van akkor vele, akkor az a válasza, azért mert szeret, és tényleg vannak olyan pillanatok, mikor kedvesebb velem.
ezt hívják gázlángozásnak.
olvass utána, ill. nézd meg a gázlánc c. filmet ingrid bergman főszereplésével, ő is ilyen és ennél durvább helyzetbe került.
Mackenzie: Hogyan kezeljuk a mergezo embereket?
A konyvet olvastam es az alapjan biztosra mondom,h patichopata es epp az onbizalmad lerombolasanal tfart!!!
Olvasd el a konyvet !!! Lstni fogod,h igazam van!! Szakits vele! Egyre rosszabb lesz
Gázláng
A párod egy nagyon mérgezö ember. Nemtudom,hogy tudatosan csinálja e. Keress rá az első kifejezésre. Meglepődsz. Pontosan a párodat fogja jellemezni
Gázlángmentesen, csak napi tapasztalatból:
Az első pontot (rákeresés) tiszta erőből tagadni kell, ezt jól tette,
A második pontnál végülis bevallotta nagy nehezen, ez annyira nem elítélendő,
A harmadik pontnál nem tudjuk a részleteket.
Nekem inkább az tűnik fel, hogy mintha kicsit többet szeretnél vele foglalkozni, mint ahogy ő szeretné. Ez okozhat problémát, lehet több szabadság kéne neki. Mondjuk szakíts vele és akkor rendbejön a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!