Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Sziasztok! Véleményeket kérnék, hogy mit tudnék tenni jelen helyzetben?
Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt, ebből közel 2 hónapot együtt is éltünk, utóbbi időben viszont fizikálisan külön vagyunk bizonyos okok miatt de már nem sokáig.
Panaszkodik, hogy nincs elég beszélgetés meg ilyenek, de mindent letud max 2 mondattal és akkor már megerőltette magát, témát egyszerűen nem tud felhozni. Én hoztam sokáig a témákat de mint mondtam 1 nagyon max 2 mondattal lezárja és ez már a jobbik eset, vissza se kérdez. Próbálok kisregényeket írni, de sose kérdez bele és azt is 1 szóval letudja többnyire.
2: Kérdeztem, nem tudja ő sem, változtatni nem tud azt mondja. Ezen már túl vagyunk.
3:Is-is videóhívás, telefon beszélgetés, chatelés. Mindnél ugyan az, én beszélek ő pedig hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!