Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Véleményeket kérnék, hogy mit tudnék tenni jelen helyzetben?

Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt, ebből közel 2 hónapot együtt is éltünk, utóbbi időben viszont fizikálisan külön vagyunk bizonyos okok miatt de már nem sokáig.

Panaszkodik, hogy nincs elég beszélgetés meg ilyenek, de mindent letud max 2 mondattal és akkor már megerőltette magát, témát egyszerűen nem tud felhozni. Én hoztam sokáig a témákat de mint mondtam 1 nagyon max 2 mondattal lezárja és ez már a jobbik eset, vissza se kérdez. Próbálok kisregényeket írni, de sose kérdez bele és azt is 1 szóval letudja többnyire.

2022. dec. 11. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Na az ilyen nőktől mentsen meg
2022. dec. 11. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezed, hogy mit hiányol, ha te próbálkozol, ő meg 2 mondattal lezár bármilyen beszélgetést.
2022. dec. 11. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Technikai kerdes. Te a csetelest erted beszelgetes alatt? Szerintem a ketto kulonbozik.
2022. dec. 11. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:

2: Kérdeztem, nem tudja ő sem, változtatni nem tud azt mondja. Ezen már túl vagyunk.

3:Is-is videóhívás, telefon beszélgetés, chatelés. Mindnél ugyan az, én beszélek ő pedig hallgat.

2022. dec. 11. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
En siman otthagynam, kell a francnak egy flegma no.
2022. dec. 11. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére alapjáraton egyáltalán nem flegma. Szeretem és ő is szeret, csak össze kell csiszolódnunk még, egy kapcsolat nem arról szól, hogy ott hagyjuk a másikat, hanem arról, hogy dolgozunk a saját hibáinkon és elfogadjuk a másik hibáit. Csak abban kértem segítséget, hogy mit tehetnék még. Hátha valami elkerüli a figyelmemet.
2022. dec. 11. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hiaba mondja, hogy szeret, a tettei nem ezt mutatjak. Ha szeretne, akkor nem igy viselkedne, hogy leraz cseten, majd panaszkodik a rossz kommunikaciora. En, vele ellentetben, nem igy viselkedem azzal, akit szeretek.
2022. dec. 12. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy nem ráz le, csak valahogy nem megy neki a kommunikáció normálisan. Erre akarok megoldást találni. Akár beszélgetni, ritka őszinte ember de valahogy mégsem megy neki. Mindig vissza ír amikor írok neki szinte késlekedés nélkül.
2022. dec. 12. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!